ZTE ja Suomalainen Rightware ovat ilmoittaneet tänään yhteistyöstä, jonka tavoitteena on parantaa ZTE:n lippulaivalaitteiden käyttökokemusta. ZTE:n tuleviin Android 4.0 -laitteisiin tuodaan esiasennettuna Rightwaren Kanzi UI -työpöytäsovellus.

Alla vielä virallinen tiedote asiasta:

Rightwaren Kanzi 3D-käyttöliittymä ZTE:n älypuhelimiin

Uusimmat ZTE:n älypuhelimet erottuvat kilpailijoista Rightwaren Kanzi-ratkaisulla tuotetuilla innovatiivisilla ja mukaansatempaavilla 3D-käyttöliittymillä

Espoo, Suomi – 24. toukokuuta, 2012 – Rightware Oy, johtava 3D-käyttöliittymäteknologioiden toimittaja kulutuselektroniikan ja autoteollisuuden laitteissa, julkisti tänään, että ZTE, johtava globaali telekommunikaatiolaitteiden toimittaja, on aloittanut Rightwaren Kanzi-käyttöliittymäratkaisulla toteutettujen käyttöliittymien toimitukset uusimmissa Android 4.0-pohjaisissa älypuhelimissaan. ZTE on nopeasti kasvava älypuhelinvalmistaja. Tutkimuslaitos IDC:n mukaan ZTE oli maailman neljänneksi suurin matkapuhelinvalmistaja neljännellä kvartaalilla 2011 4,9% markkinaosuudella.

ZTE on sitoutunut toimittamaan asiakkailleen ympäri maailmaa innovatiivisinta teknologiaa ja uusin älypuhelinportfoliomme sisältää merkittävästi differoituja ja mukaansatempaavia 3D-käyttöliittymiä Android 4.0-älypuhelimissa, suunnattuna kuluttajille ympäri maailman. Rightwaren Kanzi-ratkaisun avulla uusimmat älypuhelimemme tarjoavat ensiluokkaisia 3D-käyttöliittymiä ja parhaimpia käyttäjäkokemuksia mitä älypuhelimissa koskaan on nähty”, sanoi Jichao Li, ZTE:n varatoimitusjohtaja.

Kanzi koostuu kahdesta tuotekomponentista: Kanzi Studiosta ja Kanzi Enginestä. Kanzi Engine toimii osana laitteen ohjelmistoalustaa ja Kanzi Studio on puolestaan käyttöliittymien suunnitteluun tarkoitettu ohjelmisto, joka mahdollistaa nopean 3D-käyttöliittymien toteuttamisen ilman ohjelmointia. Kanzi Studio tukee johtavia mallinnusohjelmistoja, kuten Autodeskin 3DS Max, Maya ja XSI sekä avointa Blender-ohjelmistoa. Kanzin avulla käyttöliittymien mukauttaminen ja käyttöönotto uusissa kohdelaitteissa sekä –alustoissa on jouhevaa, eikä vaadi mittavaa insinöörityötä. Rightwaren merkittävä kokemus grafiikkatestausohjelmistojen suunnittelusta alalla on mahdollistanut optimoidun Kanzi Enginen suorittamaan erittäin korkeatasoisia käyttöliittymiä parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä erilaisissa laitteissa.

Olemme erittäin mielissämme julkistaessamme ZTE:n asiakkuuden ja Kanzi-käyttöliittymäratkaisulla tuotetut 3D-käyttöliittymät heidän uusimmissa puhelimissaan. Suunnittelijamme ja insinöörimme ovat työskennelleet läheisessä yhteistyössä ZTE:n kanssa ja nyt tulokset tästä yhteistyöstä nostavat ZTE:n uudelle tasolle globaalissa älypuhelin-kisassa. ZTE:n uusimmat Android-älypuhelimet nostavat merkittävästi rimaa kilpailijoille”, sanoi Tero Sarkkinen, Rightwaren toimitusjohtaja.

Rightware toimittaa sulautettujen järjestelmien toimialan edistyksellisintä käyttöliittymäteknologiaa ja tarjoaa myös palveluita asiakkailleen käyttöliittymäsuunnittelusta toteutukseen ja ainutlaatuiseen suorituskykymittaukseen. Rightwaren Kanzi-käyttöliittymäratkaisun avulla asiakkaat saavat toimialan parhaan kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka merkittävästi nopeuttaa kykyä toimittaa laitteita markkinoille parhaalla mahdollisella laadulla.

Lisätietoa Kanzi-käyttöliittymäratkaisusta: www.rightware.com/kanzi

Tietoja ZTE:stä:
ZTE on johtava telekommunikaatiolaitteiden ja verkkoratkaisujen toimittaja. ZTE toimittaa laajan verkostonsa kautta innovatiivisia tuotteita ja liiketoimintaratkaisuja yli 140:ssä maassa. ZTE yhdistää globaalit asiakkaat ääni-, data-, multimedia- ja langattomien ratkaisuidensa avulla. ZTE on perustettu 1985 ja on listattu Hong Kongin ja Shenzhenin pörssijärjestelmissä ja on suurin pörssilistattu telekommunikaatiotuotteiden toimittaja Kiinassa. ZTE:n liikevaihto nousi 29% vuonna 2011 ollen 13,7 miljardia dollaria. Yrityksen ulkomaan operaatiot kasvoivat 30% ollen 7,42 miljardia. ZTE:n järjestelmät ja laitteet ovat käytössä maailman johtavilla ja korkeatasoisia laitteita tarjoavilla operaattoreilla. Yritys on erityisen vahva älypuhelin-toimialalla ja siitä on tullut maailman neljänneksi suurin matkapuhelinvalmistaja. Lisätietoa: www.zte.com.cn/en

Tietoja Rightware Oy:stä:
Rightware® on markkinajohtaja 3D-käyttöliittymäteknologioissa ja sen asiakaskuntaan kuuluvat mm. matkapuhelin-, autoteollisuuden- sekä muiden sulautettujen järjestelmien toimialojen laitevalmistajat. Rightwaren lippulaivatuotteella Kanzi®-käyttöliittymäratkaisulla mahdollistetaan nopea 3D-käyttöliittymän suunnittelu ja toteutus. Rightware on tuonut markkinoille maailman ensimmäisen kaupallisen stereoskooppisen 3D-teknologian (S3D) mahdollistavan käyttöliittymäratkaisun sulautetuissa järjestelmissä. Lisäksi Rightware kehittää alan johtavia suorituskyvyn analysointiin käytettäviä työkaluja, kuten toimialan standardina tunnettu Basemark® -tuoteperhe OpenGL ES-, OpenVG- ja OpenCL-rajapinnoille Android, Linux ja Windows Mobile –alustoilla. Rightwaren pääkonttori sijaitsee Espoossa ja Aasian-markkinoiden pääkonttori Shanghaissa, Kiinassa. Yrityksellä on toimistot myös Pekingissä, Münchenissä ja Palo Altossa. Lisätietoja: www.rightware.com
Rightware ja Basemark ovat tuotemerkkejä tai rekisteröityjä tuotemerkkejä ja ovat pelkästään Rightware Oy:n kontrolloimaa omaisuutta soveltuvan tuotemerkkilain nojalla. Näiden tuotemerkkien käyttöä rajoitetaan ilman Rightware Oy:n myöntämää kirjallista lupaa. Tässä tiedotteessa mainitut muut tuotteet ja yritysten nimet voivat olla heidän tuotemerkkejänsä.


Yhteystiedot:

 

Tero Sarkkinen

Toimitusjohtaja

+86-1381-761-9733

 

Ville-Veikko Helppi

Markkinointijohtaja

+358-40-0949001

 

etunimi piste sukunimi at rightware piste com

 

: