Tänään alkanut Samsung Galaxy S III:n myynti on ottanut ikävän takaiskun Saunalahden ilmoitettua sinisten laitteiden myöhästymisestä foorumillaan. Sinisiä laitteita odotetaan Saunalahdelle 2-3 viikon kuluttua. Valkoisia on riittänyt ennakkotilanneille, mutta odotettua suuremman tilausmäärän vuoksi näitäkään ei ole riittänyt kaikille. Kysyimme asiaa Samsungilta ja saimme vastaavan selvityksen asiasta:

“Samsung GALAXY S III -puhelimen Pebble Blue -versiota varten on kehitetty täysin uusi sininen väri ja kiillon takaava Hyperglaze-materiaali. Samsung pitää kiinni korkeista laatustandardeistaan ja tarjoaa asiakkailleen vain parhaita mahdollisia GALAXY S III -laitteita. Siksi seuraavan 2–3 viikon aikana voi esiintyä lyhyitä katkoja Pebble Blue -version toimituksissa. Samsung tekee töitä varmistaakseen, että asiakkaat saavat Pebble Blue -laitteet niin nopeasti kuin mahdollista.”

Selkokielellä tämä tarkoittaa sitä, että sinisen mallin materiaalissa on havaittu ongelmia valmistuksen yhteydessä ja tästä johtuen laitteet viivästyvät.

Kysyimme myös tilannetta DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikolta, joka kommentoi tilannetta näin:  “Laitteita on riittänyt kaikille ennakkovaranneille ja myös myyntiin myymälöihin sekä tapahtumiin (Helsinki, Oulu, Jyväskylä). Todennäköisesti laitteet kuitenkin myydään loppuun tänään tai viimeistään huomenna aamulla – lisää saamme loppuviikolla. Uskomme, että pystymme tarjoamaan laitetta asiakkaille aika hyvin myös jatkossa. Käytännössä kaikki ovat valkoisia, sinisiä tulee erittäin pieniä määriä vielä jonkin aikaa.”