Netflix vahvisti tänään mediassa kiertäneet huhut saapumisestaan Suomeen vuoden loppuun mennessä. Elokuvia ja TV-sarjoja suoratoistona internetin välityksellä kuukausimaksulla tarjoava palvelu on toiminut rapakon tuolla puolen vuodesta 1999 DVD-vuokrauspalvelun ohella.

Viime vuonna yli 2300 henkeä työllistävä Netflix kertoi ylittäneensä 26 miljoonan globaalin tilaajan ja 1,5 miljardin dollarin liikevaihdon rajan.

Vuoden 2012 alussa Netflix laajeni myös Isoon-Britanniaan ja Irlantiin. Hinnoittelu julkaistaan myöhemmin, mutta palvelun hinta briteissä on varsin houkuttelevat £5,99 kuukaudessa. Toivomme todellakin, että sisältöä ei olisi rampautettu kovin pahasti ja hinta pidettäisi täälläkin järkevällä tasolla sisältöön nähden.

Palvelu on käytettävissä PC-, Mac-, PS3-, Wii- ja Xbox-alustoilla, monilla mediatoistimilla sekä myös mobiililaitteilla. Android-sovelluksen saatavuudesta tulemme luonnollisesti uutisoimaan, kun saamme siitä lisätietoa.

Palveluun voi ilmoittautua ennakkoon osoitteessa http://www.netflix.fi Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostia, kun Netflix on saatavilla Suomessa.