Osana Microsoftin suurempaa sivustomuutosta, myös SkyDrive.com uudistui Windows 8:n ulkonäköä muistuttavaksi. Suurin uutinen Android-yhteisölle kuitenkin oli, että muutaman viikon kuluttua SkyDrive-sovellus saapuu Google Play -kauppaan!

Androidin SkyDrive-sovellus osaa samat temput kuin muillakin alustoilla; voit selata pilvessä olevia tiedostojasi, lisätä tiedostoja sekä jakaa niitä helposti. Ja mikä parasta, voit avata dokumentin erillisellä ohjelmalla, muokata sitä ja tallentaa sen suoraan SkyDriveen. Tiedostot synkronoituvat myös Dropboxin tyyliin automaattisesti kotikoneelle, kunhan siinä pyörii Windows- tai OS X -käyttöjärjestelmä sekä SkyDriven ohjelmisto.

Palaamme sovelluksen toiminnalisuuksiin tarkemmin, kun se saapuu Google Play’hin

Jos et vielä ole napannut ilmaista 7 gigatavun tallennustilaa, voit tehdä sen kätevästi osoitteessa skydrive.com