Samsungin hittipuhelinten voittokulku näyttää jatkuvan vastaisuudessa nopeamman internet-yhteyden voimin, sillä Samsung julkaisi tiedotteen jossa julistetaan 4G LTE -ilosanomaa.

20 miljoonaa kappaletta sadassa päivässä myynyt, Samsungin kaikkien aikojen myydyin älypuhelin, Galaxy S III, tulee saamaan Onyx Black -värisen variantin. Laitteessa on on myös Android-versiona 4.1 Jelly Bean sekä 2 gigatavua keskusmuistia 4G LTE -tuen lisäksi. Galaxy S III:a saa myös vastaisuudessa “vanhempana” versiona kuvan Garnet Red -sävyisenä.

Galaxy S III:n lisäksi myös 5,5-tuumainen Galaxy Note 2 -puhelin sekä Note 10.1 -tabletti saavat 4G LTE -tuen. Jälkimmäisen mukana toimitetaan 6 kuukauden tilaus HBO:n ja Samsungin yhteistyönä julkaistuun HBO Nordic -viihdepalveluun, joka aloittaa toimintansa lokakuun puolivälissä.

Taajuustuki laitteissa on joko 800/1800/2600 MHz tai 900/1800/2600 MHz. Teoreettiset nopeudet ruuhkattomassa verkossa nousevat jopa sataan megabittiin sekunnissa, mutta realistiset odotukset ovat kuitenkin kymmenien megabittien luokkaa eli moninkertaisia tämänhetkisiin verrattuna. Laitteet tukevat myös HSPA+- sekä CSFB-tekniikoita, mikäli nopeimpia verkkoja ei ole saatavilla.

Laitteet saapuvat hyllyille viimeisen vuosineljänneksen aikana.

Lähde: Samsung Electronics Nordic