Aloitamme “Valoa kaamokseen” -kilpailuputkemme tänään rysäyksellä ja tarjoamme yhdessä Kingstonin kanssa mahdollisuuden voittaa Kingstonin Wi-Fi -kovalevyn, Wi-Driven. Wi-Drive toimii myös matkalla kätevästi akkukäyttöisenä Wi-Fi -tukiasemana. Laitteen arvostelun voit lukea tämän linkin takaa.

Ainoa asia mitä sinun tarvitsee tehdä päästäksesi käsiksi palkintoihin, on kertoa meille sähköpostilla: Mihin sinä käyttäisit Wi-Driveä?  Toivomme vastauksiin hieman luovuutta, joten näppärä internet-meemien ja gif-animaatioiden käyttö tai muu vastaava nähdään raatimme toimesta voittoa edesauttavaksi asiaksi.

Palkintoina on 4 kpl 16 GB Wi-Drivejä ja nokkelin vastaaja voittaa itselleen uutukaisen 64 GB Wi-Driven.

Kilpailuvastaukset pyydetään lähettämään 11.10. mennessä osoitteeseen kingstonkilpailu(a)androidsuomi.fi

Pidätämme oikeuden julkaista parhaat vastaukset sivustollamme ja Facebook-ryhmässämme.

HUOM: KILPAILU ON PÄÄTTYNYT, OTAMME YHTEYTTÄ VOITTAJIIN PIAN!