Samsung on julkaissut jatkoa rankempaan käyttöön soveltuvaan Xcover-mallistoonsa.  Pöly- ja vesitiiviydeltään IP67-sertifioidun Galaxy Xcover 2:n spekseihin kuuluvat 480×800-resoluutioinen nelituumainen näyttö, 1 GHz tuplaydinprosessori,  5 Mpix pääkamera, VGA-tasoinen etukamera, 4 Gt tallennustilaa, 1 Gt keskusmuistia, 1700 mAh akku ja suurin yllätys laitteessa on fyysinen kamerapainike. Laitteessa on myös ominaisuuksia lippulaivapuhelimista TouchWiz-käyttöliittymän lisäominaisuuksien muodossa, mm. Smart Stay ja S Voice löytyvät paketista. Android-versiona laitteessa on 4.1 Jelly Bean. Laitteen suositushinta on 349€

Lähde: Samsung
 

Alla virallinen tiedote:

Kovan päivän puhelin: Samsung Galaxy Xcover II on valmiina tositoimiin

Galaxy Xcover II on puhelin, joka on suunniteltu vaativaan käyttöön karuimmissakin olosuhteissa. Se kestää vettä, pölyä, hiekkaa, lunta ja mutaa ilman ongelmia – kestätkö sinä?

Galaxy Xcover II toimii edeltäjänsä tavoin karuimmissakin ääriolosuhteissa. IP67-suojaluokitus ja fyysinen kamerapainike mahdollistaa myös sen, että älypuhelimella voi napata kuvia vaikka veden alla.

Erikoiskestävä suojaus

Oli kyseessä sitten vesi, lumi, muta tai räntä, käyttäjän ei tarvitse murehtia Galaxy Xcover II:n toimivuutta. Puhelin on varustettu erittäin vahvalla ja naarmuuntumattomalla näyttölasilla ja lukittavalla takakannella. Ne estävät akun ja puhelimen altistumisen kosteudelle ja lialle.

Luotettava apuväline pahimmankin paikan varalle

Xcover II sopii niin purjehtijoille, vuorikiipeilijöille, patikoijille kuin hiihtäjillekin. Laitteen akku kestää valmiustilassa peräti 570 tuntia, mikä mahdollistaa sen, että puhelimen signaalia voidaan jäljittää pitkään, jos käyttäjä eksyy tai joutuu muuten tukalaan tilanteeseen. GPS- ja GLONASS-paikannus, Google Maps sekä muut tarjolla olevat karttapalvelut tekevät Galaxy Xcover II:sta myös luotettavan navigointilaitteen. Ennen reissua puhelimeen voi esiladata halutut kartat, joten navigointi onnistuu myös ilman yhteyttä matkapuhelinverkkoon. Karttoja on helppo seurata laitteen suurelta neljän tuuman näytöltä ja Smart Stay -ominaisuus pitää huolen siitä, että puhelimen näyttö pysyy valaistuna käyttäjän katseen ollessa ruudussa. Galaxy Xcover II on totta kai varustettu myös kirkkaalla LED-taskulampulla.

Galaxy Xcover II esittäytyy Venemessuilla

Samsungin suosituimman säänkestävän puhelimen seuraaja esitellään ensimmäistä kertaa yleisölle Venemessuilla 8.–17.2 Helsingin Messukeskuksessa. Tervetuloa tutustumaan Galaxy Xcover II -älypuhelimeen X Sail Racing Teamin osastolle: 7n20.

Tekniset tiedot: Galaxy Xcover II on kosketusnäytöllä varustettu älypuhelin, jossa on Android 4.1 Jellybean -käyttöjärjestelmä. Laite on IP67-sertifioitu, pölytiivis ja kestää veden alla metrin syvyydessä 30 minuuttia. Puhelimen mitat ovat: 130,5 x 67,7 x 12 mm, paino: 148,5 grammaa. Xcover II:ssa on neljän tuuman tft-näyttö, jonka tarkkuus on 480 x 800 pikseliä (wvga). Laitteessa on 1 GHz:n tuplaydinsuoritin, 4 gigan sisäinen muisti ja 1 GB:n RAM-muisti. MicroSD-korttipaikka, jossa tuki 32 gigaan asti. 1700 mAh:n akku. 5 megapikselin kamera ja VGA-tason etukamera. Fyysinen kamerapainike. Yhteysominaisuuksiin lukeutuvat muun muassa Bluetooth 4.0, USB 2.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n ja Wi-Fi Direct -toiminto. Galaxy Xcover II saapuu kauppoihin helmikuun lopussa ja sen suositushinta on 349 euroa.