Samsung tuo markkinoille Samsung Galaxy S II:n parannellun mallin, joka kantaa Plus-lisänimikettä. Puhelin vastaa käytännössä edeltäjäänsä ja eroja ovat kahdeksaan gigatavuun tippunut tallennustila ja prosessorin vaihtuminen Samsungin omasta Exynos-järjestelmäpiiristä Broadcomin BCM28155:een. Tämän ansiosta laite on kuitenkin monin osin nopeampi ja hieman virtapihimpi kuin edeltäjänsä.

Galaxy S II Plus ajaa käyttöjärjestelmänä Androidin versiota 4.1.2 ja käyttöliittymänä toimii Galaxy S3:ta tuttu uusi TouchWiz. Suomeen laiteesta rantautuu I-9105P -malli, joka on varustettu myös NFC-tuella. NFC-tuen vuoksi laite on vanhaa SGS2:ta karvan verran paksumpi (0,4 mm). Valitettavasti ahtaan sisäisen tallennustilan lisäksi laitteeseen on tehty myös toinen huono uudistus, nimittäin SGS2:ta tuttu takakannen mattapinnoite on vaihtunut Galaxy III:ta tuttuun, liukkaaseen ja kiiltävään HyperGlaze-materiaaliin. Värivaihtoehtoina tarjolla ovat tutut valkoinen ja sininen. Suositushinta laitteelle on 429 €.

Alla vielä virallinen tiedote:

Samsung Galaxy S II Plus on älypuhelin, jossa yhdistyvät Galaxy S II:n erinomainen suorituskyky ja monia Galaxy S III -älypuhelimesta tuttuja käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia.

Puhelimessa on 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin, 8 megapikselin kamera ja 4,3 tuuman Super AMOLED Plus -näyttö. Smart Alert -toiminnolla puhelin voidaan asettaa värisemään vastaamattomista puheluista ja viesteistä sillä hetkellä, kun puhelin otetaan toimettomasta tilasta käteen. Smart Stay -toiminnolla puhelin tunnistaa käyttäjän katseen eikä esimerkiksi näytönsäästäjä kytkeydy päälle, kun katse on ruudussa. Mukana on myös mainio Popup Play -toiminto, jolla videokuvan voi siirtää haluttuun kohtaan ruudulla ja samalla voi katsoa vaikkapa sähköposteja, karttaa tai selata nettiä. Galaxy S II Plussassa on Android 4.1.2 Jellybean -käyttöjärjestelmä, joka toimii sulavan nopeasti ja tukee Androidin uusimpia palveluita ja ominaisuuksia.  Samsung Galaxy S II Plus on kaupoissa viikolla 6 ja sen suositushinta on 429 euroa.