HP on jo pitkään yrittänyt saada osaansa tablettimarkkinoista, mutta sen taistelut eri alustavaihtoehtojen kanssa ovat päätyneet aina hieman epätoivottuihin tuloksiin. Tällä kertaa ponnistetaan Android 4.1:n päälle rakennetulla halpistabletilla, jonka suomihinta asettunee alle 200 euroon. Hyllyille laitetta voi odottaa huhtikuussa.

Laite on hintaistaan jämäkämpi, reunat ovat ruostumatonta terästä muistuttavaa materiaalia, takaosa pehmeää, liukumista estävää materiaalia. Laite kilpailee lähinnä Nexus 7:n ja Acer Iconia B1:n kanssa, joista molemmat se päihittää ainakin yhdellä erikoisuudellaan, mikroSD-muistikorttipaikalla, mutta monessa se tosin häviääkin mainituille laitteilla. Alla lisää.

Tekniikka pähkinänkuoressa:

prosessori: 1,6 GHz tuplaytiminen Cortex-A9 -järjestelmäpiiri (toistaiseksi tuntemattomalta valmistajalta).
näyttö: 7″ HFFS-tekniikkaa käyttävä LCD, 1024×600-resoluutio.
keskusmuisti: 1 Gt.
tallennuskapasiteetti: 8 Gt.
kamera: 3 Mpix takakamera sekä VGA-tasoinen webcam.
käyttöjärjestelmä: Android 4.1 Jelly Bean
mitat: 197,1 x 116,1 x 10,7mm
paino: 372 g
muuta: SD-korttipaikka, Beats Audio -tuki sekä HP ePrint -sovellus. Wi-Fi b/g/n, DLNA-tuki

httpvh://youtu.be/vdC-r4P7Yks