Tableteille jo aiemmin julkaistu Adoben Photoshop Touch on vihdoin saapunut puhelimien ja älykameroiden ladattavaksi. Mobiiliphotari tukee jopa 12 Mpix kuvia ja mahdollistaa näiden muokkaamisen monia työkaluja hyödyntäen. Sovelluksella on hintaa 4,49€

Google Play: Photoshop Touch for phone

httpvh://www.youtube.com/watch?v=KW10V1pMxEk

Alla vielä virallinen tiedote:

Adobe on julkaissut Adobe Photoshop Touch -sovelluksen iPhone- ja Android-älypuhelimille sekä iPod Touch -laitteille. Sovellus sisältää useita Adobe Photoshopin ydinominaisuuksia mobiililaitteille ja kosketusnäytöille optimoituna. Sovellus on nyt saatavilla 4,49 euron hintaan Applen App Store – ja Google Play -sovelluskaupoista. Adobe Creative Cloud -pilvipalvelun jäsenet voivat myös synkronoida kuvia älypuhelimen ja pilvipalvelun välillä sekä saavat käyttöönsä kaksi gigatavua maksutonta tilaa pilvessä.

 

Adobe Photoshop Touch tarjoaa useita uusia ja hyödyllisiä kuvankäsittelyominaisuuksia älypuhelinkäyttäjille:

 

  • ·         Kuvankäsittely hyödyntäen tuttuja ja tehokkaita Photoshop-ominaisuuksia, kuten tasoja, valintatyökaluja, suodattimia sekä värien ja sävyjen säätöasetuksia
  • ·         Efektien lisääminen ja graafiset tekstityylit
  • ·         Jopa 12 megapikselin kuvien muokkaaminen tasoja hyödyntäen
  • ·         Kuvien nopea ja kätevä yhdistäminen Scribble Selection -toiminnolla.
  • ·         Kuvan kohteen irrottaminen taustastaan ja siirtäminen toiseen kuvaan Refine Edge -ominaisuudella
  • ·         Kuvien automaattinen synkronointi Adobe Creative Cloud -pilvipalvelun kanssa

 

”Älypuhelimilla otetaan ja muokataan yhä enemmän kuvia. Uusi Adobe Photoshop Touch -sovellus tuo Photoshop-kokemuksen myös älypuhelinkäyttäjille. Käyttäjät voivat ottaa ja muokata kuvia älypuhelimillaan, synkronoida ne Creative Cloudiin ja jatkaa kuvien käsittelyä esimerkiksi tietokoneella” sanoo Adoben Digital Media -ratkaisuiden Pohjoismaiden markkinointipäällikkö Mariah Anden.

 

”Adobe Photoshop Touch on erittäin hyödyllinen taso- ja blending-ominaisuuksia käytettäessä. Aion käyttää sovellusta myös opetustarkoituksiin”, sanoo opettaja ja iphoggy.com-sivuston bloggari Richard Gray. ”Adobe Photoshop Touchin ominaisuudet ovat ainutlaatuisia verrattuna muihin kuvankäsittelysovelluksiin”, kertoo iPhone Obsessed -kirjan kirjoittaja Dan Marcolina.

 

Kuvien synkronointi Adobe Creative Cloud -pilvipalvelun avulla

 

Adobe Photoshop Touch on täysin yhteensopiva Adobe Creative Cloud -pilvipalvelun kanssa. Käyttäjä voi esimerkiksi synkronoida älypuhelimellaan ottamat kuvat ja projektit Creative Cloudiin, ja jatkaa niiden työstämistä tabletilla tai tietokoneella. Creative Cloudin käytön aloittaminen on maksutonta ja palvelu sisältää muun muassa 2 gigatavua tilaa pilvessä.

 

Hinta ja saatavuus

 

Adobe Photoshop Touch älypuhelimille on nyt saatavilla Applen App Storesta ja Google Playsta hintaan 4,49 euroa. Applen iOS-laitteissa Adobe Photoshop Touch vaatii vähintään iPhone 4S -mallin tai iPod Touch 5. sukupolven laitteen, missä on iOS 5 -versio tai uudempi. Android-älypuhelimen käyttöjärjestelmän tulee olla Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) tai uudempi. Adobe Photoshop Touch on myös saatavilla iOS- ja Android-tableteille.