Samsung tuo Suomen markkinoille Samsung Galaxy Express LTE -puhelimen. Laiteesta löytyy 4,5” 800×480-resoluution näyttö, NFC, 1,2 GHz tuplaydinprosessori, 1,3 Mpix etukamera ja 5 Mpix takakamera joka kykenee 1080p-videokuvaukseen. Laitteessa on 8 Gt tallennustilaa ja tämä on laajennettavissa muistikortein. Laitteen suositushinta on 469 euroa.

Alla vielä virallinen tiedote:

Täyttä vauhtia Galaxy Express -älypuhelimella.

Galaxy Express saapuu Suomeen samalla esitellen edullisemman 4G-puhelinvaihtoehdon. Laitteen on 4,5 tuuman näyttö sopii mainiosti internetistä suoratoistettavan sisällön katsomiseen. 4G-nopeudet mahdollistavat tauottaman HD-videotoiston ilman laahaavaa puskurointia. Laitteessa on myös reippaankokoinen akku, minkä ansiosta puhelin kestää pitkänkin päivän käyttötarpeita. Galaxy Express on täydellinen laite videopuheluihin, tekstipohjaiseen viestintään ja kaikenlaisen viihdesisällön lataamiseen ja suoratoistoon.

Siinä on uusin Android Jellybean-käyttöjärjestelmä, mikä varmistaa, että puhelimen valikot ja sovellukset toimivat sulavasti. Kiitos 4G:n, sisällön jakaminen on entistä helpompaa. Korkearesoluutioisia kuvia ja muuta viihdesisältöä voi jakaa nopeasti ystäville. AllShare Playn avulla puhelimen kameralla otettuja kuvia ja esimerkiksi HD-videokuvaa voi myös siirtää langattomasti Samsung Smart TV:n ruudulle, toiseen älypuhelimeen tai tabletille.

Galaxy Express saapuu kauppoihin maaliskuun aikana ja sen suositushinta on 469 euroa.