Samsung Galaxy S II:t saavat tänään vihdoin kauan odotetun Android 4.1.2 (Jelly Bean) -päivityksen. Päivitystä tarjotaan OTA:na SGS III:n tavoin “hakujärjestyksessä”. Puhelin lisää itsensä jonoon automaattisesti, mutta kiireisimmät voivat pistää itsensä jonoon menemällä asetukset -> tietoja puhelimesta -> ohjelmistopäivitykset -> päivitä. Osa ilmoittajista ovat kertoneet saaneensa päivityksen heti käyttämällä Kies-työkalua.

HUOM! Saamamme palautteen vuoksi emme voi suositella päivityksen asentamista tällä hetkellä. Ongelmia on esiintynyt mm. käyttöliittymämuutosten saralla eli päivityksen asentaneilta on kadonnut työpöytäasetuksia ja kirjamerkkejä sekä ilmennyt päivityksen jälkeen kaiutinongelmia sekä ongelmia akunkeston kanssa. Jäämme seuraamaan tilannetta ja odotamme mahdollista Samsungin kommenttia asiaan.

EDIT2: Akkuongelmiin auttaa tuttu ja turvallinen tehdasasetusten palautus.