Samsung tuo jatkoa halvoille, Suomessa hyvin menestyneille, puhelimille ja lanseeraa markkinoille uuden version Galaxy Young -puhelimesta ja samalla rinnalle tuodaan uusi Galaxy Fame -laite.

Galaxy Youngin uusi malli tuo tullessaan 3,27” 320×480-resoluution näytön, 1 GHz prosessorin, 3 Mpix kameran ja Android 4.1:n SGS3:sta tutulla Nature UX -käyttöliittymällä. Laittessa on 4 Gt tallennustilaa, joka on laajennettavissa mikroSD-kortein. Käyttömuistia laitteessa on 768 Mt. Suositushinnaksi ilmoitetaan 169 euroa.

Uutukainen Galaxy Fame tarjoaa 3,5” 320×480-resoluution näytön, NFC-tuen, 5 Mpix pääkameran ja VGA-tasoisen etukameran videopuheluita varten ja Android 4.1:n SGS3:sta tutulla Nature UX –käyttöliittymällä. Laittessa on 4 Gt tallennustilaa joka on laajennettavissa mikroSD-kortein. Käyttömuistia laitteessa on vain 512 Mt. Suositushinnaksi ilmoitetaan 229 euroa.

Alla vielä virallinen tiedote:

Galaxy Young, tyylikäs pieni älypuhelin


Edullinen, tehokas ja tyylikäs – Tämä on Galaxy Young pähkinänkuoressa. Samsungin uutuuspuhelin tulee saataville jokaisen tyyliin sopivilla värivaihtoehdoilla: valkoisena, syvän sinisenä, viininpunaisenä tai metallinvärisenä. Galaxy Young -älypuhelimessa on näppärän fiksuja toimintoja. Widgettien sisällön ja esimerkiksi kavereiden facebook-tilapäivitykset voi päivittää helposti ravistamalla puhelinta. Puhelimen näyttö on riittävän suuri elokuvien ja muun viihdesisällön katsomiseen.  Android Jellybean -käyttöjärjestelmä varmistaa, että puhelimeen on saatavilla Androidin uusimmat ominaisuudet ja toiminnot.

Galaxy Young saapuu kauppoihin maaliskuun aikana ja sen suositushinta on 169 euroa.

 

Galaxy Fame – Puhelin parrasvalojen loisteeseen

Tullaksesi kuuluisaksi pitää paitsi olla tottakai olla kykyä ja taitoa, mutta tärkeätä on myös osata kertoa itsestäsi. Galaxy Fame on älypuhelin, joka auttaa käyttäjää levittämään sanaa siitä, mitä olet luonut, tehnyt tai mitä haluat sanoa. Erinomaisten yhteisöpalveluominaisuuksien lisäksi puhelimessa on muun muassa S-beam-toiminto, joka mahdollistaa oman sisällön jakamisen puhelimesta toiseen pelkällä kosketuksella. Kun puhelin alkaa piristä kuuluisuuden siivittämänä, sen voi hiljentää kääntämällä puhelin näyttö alaspäin. Galaxy Fame on pieni ja siro. Siinä on 3,5 tuuman näyttö ja Android Jellybean käyttöjärjestelmä.

Galaxy Fame saapuu kauppoihin maaliskuun aikana ja sen suositushinta on 229 euroa.