I’m S.p.a julkaisi CES-messuilla I’m Watch -nimeä kantavan älykellon ja saimme oman ensikosketuksemme laitteeseen MWC 2013 -messuilla. Laite ajaa Android 1.6 -käyttöjärjestelmän muokattua I’m Droid 2 -versiota (uusin on 2.1). Laitteessa on 3,5 mm kuulokeliitäntä joka toimii myös USB-liitäntänä ja latauspistokkeena. Sisäistä tallennustilaa löytyy 4 Gt, joka riittää lenkkeilymusaa varten. Kellon 450 mAh LiPo-akulle luvataan vuorokausi käyttöaikaa. Laite käyttää matkapuhelimen internet-yhteyttä Bluetoothin yli verkkotoimintoihin, mutta osa toiminnoista toimii myös ilman puhelinta, kuten mm. sykemittaus, kello, ajastin yms.. Tuet sykevöille rajoittuvat tällä hetkellä Zephyriin, mutta Polarin vöille on tulossa tuki lähiaikoina. Italialaiseksi kelloksi hinta on myös hyvin italialainen ja halvin malli lähtee 249 euron paikkeilta ja ökyrikkaille löytyy jopa 14000 euron malli. Arvostelemme laitteen kunhan se saa muutaman päivityksen lisää, sillä tällä hetkellä – siitäkin huolimatta – että laite ajaa Androidia, emme saa puoliakaan sen ominaisuuksista toimimaan kuten pitäisi, joten ainakaan vielä ei kannata sännätä kauppaan ostamaan vimpainta.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=LtuoKFy_1Lk