Samsung julkaisee tulevan lippulaivansa tänä torstaina Unpacked 2013 Episode 1 -tilaisuudessa New Yorkissa. Tilaisuus lähetetään Samsungin tapaan livenä netissä ja se on nähtävissä osoitteessa: http://www.youtube.com/SamsungMobile. Tilaisuus alkaa Suomen aikaa kello 01:00 torstain ja perjantain välisenä yönä.  Olemme tietenkin myös pääkallonpaikalla ja pyrimme tekemään tapahtumasta reportaasin videoineen mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen.

sgsiv

Laitteesta on vuotanut verkkoon yllä oleva ennakkovilaus Kiinalaiselle 52Samsung foorumille, lisää kuvia laitteesta tämän linkin takaa. Huomattavaa on kuitenkin että kuten Samsung Galaxy S III:n kanssa voi kyseessä olla tarkoituksella erinäköiseen runkoon paketoitu testilaite. Samsung Galaxy S III:n ulkonäkö oli kuitenkin hyvin suojattu ja Samsung piti lopullisen ulkonäön salaisuutena juuri paketoimalla operaattorien testilaiteitta ”vääriin” kuoriin.