Sony julkaisi kaksi keskiluokan uutuutta Xperia-perheeseen, Xperia SP ja Xperia L -mallit. Molemmat laitteet seuraavat Sonyn uutta muotoilullista linjaa, minkä lisäksi uutuudet on varustettu myös NFC-ominaisuudella, akunkestoa pidentävällä Sonyn omalla STAMINA-tilalla. Laitteista löytyy myös Sonyn kattava valikoima omia valmisohjelmia niin kuvien, videoiden kuin musiikinkin nauttimiseen.

Xperia SP on varustettu tuplaytimisellä 1,7 GHz Snapdragon S4 Pro -järjestelmäpiirillä sekä Sonyn omaa Mobile BRAVIA Engine 2 -teknologiaa sisältävällä 4,6″ 720p-näytöllä. Näyttö säätää automaattisesti kontrastia ja kirkkautta näytettävän sisällön mukaan. Puhelin on varustettu alumiinisella rungolla minkä ansiosta se on saatu pidettyä sirona, mutta silti kestävänä. Xperoa SP on myös 4G LTE -verkkoja tukeva ja varustettu 8 megapikselin Exmor RS -sensorin sisuksissaan pitävällä kameralla. Puhelin tulee saataville valkoisena, punaisena ja mustana.

Xperia_L_White_Group_Small

Xperia L on varustettu  niin ikään tuplaytimisellä 1 GHz Qualcomm MSM8230 -järjestelmäpiirillä, 8 megapikselin Exmor RS -sensorilla varustetulla kameralla ja fyysisellä kameran laukaisinnapilla monista muista malleista poiketen. 4,3″ FWVGA -TFT-näytöllä varustetun laitteen kameraohjelmistoon on myös panostettu ja sen luvataan tuottavan erinomaisia kuvia kaikenlaisissa valaistusolosuhteissa. Puhelin tulee saataville valkoisena, punaisena ja mustana.