Samsung on vahvistanut, että 5,8- ja 6,3 -tuumaisilla näytöillä varustetut Galaxy Mega -puhelimet tulevat sittenkin Suomeen.  5,8″ laitteesta löytyy 1,4 GHz tuplaydinprosessori, 8 megapikselin pää- ja 1,9 megapikselin etukamerat. RAM:a on 1,5 Gt, sisäistä muistia löytyy 8 gigatavua ja tätä voi laajentaa muistikortilla jopa 64 gigatavulla. 6,3″ laite eroaa pikkuveljestään 1,7 GHz Exynos 5250 -prosessorilla, näytön paremmalla resoluutiolla, LTE-tuella sekä luonnollisesti suuremmalla 3200 mAh akulla 5,8-tuumaisen 2600 mAh kapasiteettiin verrattuna.
Väreinä on tarjolla SGS 4:n tavoin musta ja valkoinen. Laitteiden suurin ongelma on TFT-pohjaiset näytöt, joka on 5,8” laitteessa koollaan sekä massiivinen että 960×540-resoluutiolla (190PPI) ala-arvoinen. 6,3″ laite on sentään 720p-resoluutioinen. Mutta resoluutiosta ja TFT-pohjaisuudesta voidaan päätellä, että laite on suunniteltu nuorisolle ja niille jotka eivät ole valmiita maksamaan premium-hintaa Galaxy Notesta.

Lisäämme artikkeliin OVH-hinnan heti kun saamme sen.

EDIT: Samsung aikoo pyytää laitteesta premium-hintaa sillä OVH hinnaksi on ilmoitettu 599€