Flickr on uudistanut palveluaan. Koko sivusto sai piristävän kasvojenkohotuksen ja aikaisempi hieman virastomainen ilme on korvattu modernilla, avaralla ja monisarakkeisella kuvanäkymällä.

Käyttäjien kannalta iloisin yllätys on se, että tallennustila kasvatettiin yhteen teratavuun ja kuvat voidaan tallentaa täysikokoisina. 1080p-tasoisia HD-videoitakin voi tallentaa niin paljon kuin mahtuu, kunhan videot ovat enintään kolme minuuttia pitkiä.

Android-käyttäjiä ilahduttaa uusi Android-sovellus. Sovellus seurailee Flickerin sivuston ilmettä ja yleisilmettä voi kuvata vaikkka… kuvaisaksi. Kaikki näkymät ovat monisarakkeisia kuvagallerioita ja kuvien selailu on jopa miellyttävää. SGS2:lla ohjelma tuntui jossain määrin tahmaiselta, mutta Note 10.1 -tabletilla taas kaikki oli täysin sujuvaa.

Ja aivan oikein, erillistä tabletti-versiota ei ole, vaan sovellus toimii ja skaalautuu aivan oikein. Tällähän surffaa jo aivan ilokseen.

Ennen ja jälkeen
Flickr ennen (explore) Flickr jälkeen (explore)