Kotimainen Foursquaren haastaja on etsimässä betatestaajia uudelle palvelulleen. Toisin kuin Foursquare, AllTogether ei näytä missä paikoissa kaverit ovat, vaan kuinka läheltä heitä löytyy. Varsinainen idea on siinä, että AllTogether näyttää sijainnin jatkuvasti, eikä erillistä check-iniä tarvita, vaan lähistöllä liikkuvista kavereista saa jatkuvasti tietoa. Sovellus hakee käyttäjän kaveritiedot Facebookista ja heidän kanssaan voi viestitellä sovelluksen kautta.

Ohessa tiedote ja ohjeet beta-ohjelmaan hakemisesta.

Kiinnostaako osallistuminen? Seuraavassa pari screenshotia…

screenshot screenshot2

…esittelyvideo Youtubessa:
httpvh://www.youtube.com/watch?v=rP2d3FZHeYg
…ja viimeisenä virallinen tiedote, ja lopussa on vielä ohje beta-ohjelmaan osallistumiseksi.

SOVELLUKSEN ESITTELY

AllTogether-sovellus tuo kaverit yhteen helposti uudella tavalla. Sovellus näyttää listalla käyttäjän lähistöllä olevien Facebook-ystävien etäisyyden ja summittaisen suunnan ja mahdollistaa sovelluksen sisäisten viestien lähettämisen ystäville.
Sovelluksen avulla onkin siten helppo tarkistaa lähistöllä olevat kaverit ja tehdä heidän kanssaan jotain yhdessä. Sovelluksella onkin monia erilaisia käyttötilanteita. Voit esimerkiksi terassilla ollessasi tarkistaa ketkä kavereistasi ovat lähistöllä. Tämän jälkeen voit kutsua lähistöllä olevat kaverit kanssasi terassille oluelle tai siiderille. Tai jos olet festareilla ja haluat tietää, ketkä kavereistasi ovat samoilla festareilla. Lähetät lähistöllä oleville kavereille viestin ja pidätte hauskaa yhdessä. Tai ollessasi konsertissa/jalkapallo-ottelussa/tms. voit tarkistaa ketkä kavereistasi ovat myös paikalla. Kutsut AllTogether-sovelluksella heidät jatkamaan iltaa tapahtuman jälkeen. Tai jos olet kaupungilla shoppailemassa ja haluaisit käydä välillä kahvilla. Yksin on kuitenkin ikävä kahvitella, joten katsot lähistöllä olevat kaverisi sovelluksella ja kutsut jotkin heistä kanssasi kahville.
AllTogetgher toimii täysin automaattisesti taustalla, joten käyttäjän ei tarvitse muistaa päivittää omaa sijaintia sovellukseen tai miettiä ovatkohan kaverit päivittäneet oman sijaintinsa. Näin ollen käyttäjä näkee kaikki lähistöllä olevat AllTogetheria käyttävät kaverinsa käynnistämällä sovelluksen, muuta ei tarvita.

Sovelluksen käyttö on helppoa, sillä se ei vaadi mitään uusia käyttäjätunnuksia. Ensimmäisellä käynnistyskerralla sovellus pyytää Facebookissa olevan AllTogether-sovelluksen hyväksymistä, sillä muuten sovellus ei löydä käyttäjän Facebook-kavereita.

AllTogether-sovellukseen on tulossa lisää ominaisuuksia lähitulevaisuudessa. Myös tuki muille kuin Facebook kavereille on suunnitelmissa. Tällä hetkellä sovellus toimii Android-laitteilla, joiden versio on vähintään 3.0. Myöhemmin tulemme mahdollisesti tukemaan myös iPhone, Windows Phone, Jolla sekä Firefox-puhelimia (riippuen näiden alustojen suosiosta).

BETATESTAUS

Etsimme betatestaajia AllTogether-mobiilisovellukselle. Kiinnostuneilla henkilöillä pitäisi olla vähintään Android 3.0 version sisältävä puhelin sekä Facebook-tili. Näiden lisäksi testaajien pitäisi pyytää myös joitain Facebook-kavereitaan mukaan testaamaan sovellusta.

AllTogetherin kehitys on vasta alkuvaiheessa, joten monet suunnittelemamme ominaisuudet puuttuvat vielä sovelluksesta. Aloitamme sovelluksen betatestin, jotta saamme ensimmäisiä oikeita käyttäjäkokemuksia ja myös ideoita sovelluksen jatkokehitykseen. Näin ollen toivommekin testaajien ilmoittavan kaikista ongelmista ja vioista meille mahdollisimman nopeasti. Toivomme testaajien kertovan meille myös miten ja missä tilanteissa haluaisitte tai voisitte kuvitella käyttävänne sovellusta ja myös kaikenlaiset kehitysideat otetaan vastaan erittäin mielellään. Betatestaajat voivat lähettää kaikki tiedot ongelmista sekä kehitysideat osoitteeseen:
jani.latvala (a) alltogether-app.com.

Kaikkien betatestauksesta kiinnostuneiden pitäisi ottaa yhteyttä ylläolevaan osoitteeseen, jotta voimme lähettää heille nykyisen ja tulevat asennuspaketit sähköpostitse.