Asus julkisti Computexissä laajan valikoiman uusia laitteita, niin mobiililaitteiden, oheislaitteiden ja verkkolaitteiden kuin tietokoneidenkin osalta.

Transformer Book Trio

ASUS Transformer Book Trio_2

Asus Transformer Book Trio on Asuksen mukaan maailman ensimmäinen laatuaan. Kyseessä on 11,6-tuumaisella näytöllä varustettu kahden käyttöjärjestelmän mobiililaite. Laitetta voi käyttää Android-tablettina, Windows 8 -kannettavana tietokoneena tai Windows 8 -pöytäkoneena. Asuksen mukaan käyttöjärjestelmästä toiseen siirtyminen on tehty helpoksi ja käyttäjän saatavilla on Androidin yli 700000 sovellusta Google Play kaupassa, sekä yli 50000 sovellusta Windows Store –sovelluskaupassa.

Asus on panostanut käyttöjärjestelmästä toiseen siirtymisen helppouteen. Siirryttäessä tabletti-tilasta kannettavaksi tietokoneeksi tiedostot tallentuvat automaattisesti ja auki olleet nettisivut säilyvät selaimessa käyttöjärjestelmää vaihdettaessakin.

Tablettiosassa on sisäistä muistia jopa 64 Gt. Suorittimena toimii 2,0 GHz Atom ja laajakuva IPS-näyttö on Full HD -tarkkuuteen kykenevä.

Liitettäessä laite PC Station -telakkaan, käyttäjä saa hyödynnettäväkseen telakan sisältämän Intel Core i7 -suorittimen, näppäimistön ja 750 Gt kiintolevyn. Lisäksi kokonaisuuteen saa liitettyä ulkoisen näytön. Telakka toimii myös tabletin laturina.

Transformer Pad Infinity

New ASUS Transformer Pad Infinity_3

Asus tuo myös päivityksen Transformer Pad -laitteisiin. Päivitetty Infinity-uutuus on varustettu 1,9 GHz NVIDIA Tegra4 -suorittimella, 10,1- tuumaisella LED-taustavalaistulla 2560×1600-resoluution IPS-näytöllä, joka tukee kymmenen pisteen kosketusta. Täysin uusiksi suunniteltuun näppäimistötelakkaan on lisätty monikosketuslevy, USB 3.0 -liitäntä, sekä SDXC-kortinlukija. Akunkeston luvataan parantuneen näppäimistötelakan lisäakun kanssa.

Fonepad NOTE FHD 6

ASUS Fonepad Note FHD 6_1

Asus tuo uuden version puhelimen ja tabletin hybridistään. ASUS Fonepad Note FHD 6 on varustettu 1.6 GHz Intel Atom Z2560 -suorittimella ja 1920×1080-resoluution Super IPS+ -näytöllä. Uuden näytön kirkkaus on jopa 450 nits:ä, joka Asuksen mukaan riittää enemmän kuin hyvin ulkoilmassa aurinkoisella säällä käytettäessä. Laite on lisäksi varustettu kynällä, jolla laitetta voi ohjata kirjoittamisen lisäksi.

MeMO Pad HD 7

ASUS MeMO Pad HD 7_1

ASUS MeMO Pad HD 7 on varustettu neliydinsuorittimella ja 1 Gt keskusmuistilla. 7-tuumaisen näytön tarkkuus on 1280×900 ja IPS-tekniikalla toteutetun näytön katselukulman luvataan olevan jopa 170 astetta. Laitteessa on 1,2 megapikselin etukamera ja 5 megapikselin takakamera. Tabletti on vain 10,8 mm paksu ja painaa 302 g. MeMO tulee saataville mustana, valkoisena, pinkkinä ja vihreänä. Laitteessa on sisäistä tallennustilaa 16 Gt, muistikortinlukija ja sen mukana saa 16 Gt ilmaista tilaa Asuksen WebStorage pilvipalvelusta.

ASUS MeMO PAD FHD 10

ASUS MeMO Pad FHD10_3

ASUS MeMO Pad FHD 10 on varustettu 1,6 GHz:n Intel Atom Z2560 -suorittimella ja 1920×1200-resoluution IPS-näytöllä, jonka katselukulma on jopa 178 astetta. Suuren näyttönsä ja Asuksen SonicMaster -kaiuttimien ansiosta laite sopii hyvin teräväpiirtovideoiden katsomiseen. Uutuudessa on 1,2 megapikselin etukamera ja 5 megapikselin takakamera. Langattomien yhteyksien lisäksi Asus on lisännyt GPS-tuen kaveriksi GLONASS-tuen auttamaan paikannuksen tarkentamisessa. Tabletti on saatavissa varustettuna 16 Gt ja 32 Gt sisäisellä tallennustilalla ja molemmissa malleissa on lisäksi muistikorttipaikka.

MeMO Pad FHD 10 on 9,5 mm paksu ja painaa 580 g. Asus lupaa laitteen litium polymeeri -akulle jopa 10 tunnin keston 720p-tasoista videota katsellessa. Laite tulee tarjolle sinisenä, valkoisena ja pinkkinä.