HP julkaisi työ- ja viihdekäyttöön suunnatun All-in-One -pöytätietokoneen Android 4.2 -käyttöjärjestelmällä. Laite on nimeltään “Slate21” ja siinä on nimensä mukaisesti 21,5 tuumainen kosketusnäyttö.

Näytön tarkkuus on 1920 x 1080 pikseliä ja tietokonetta pyörittää poikkeuksellisesti NVIDIAn Tegra 4 -suoritin. Slate21:ssä on HP:n Wireless Direct, jolla langaton tulostus ja tiedostonjako yhteensopivien laitteiden välillä toimii ilman tukiasemaa. Laitteessa on myös Android 4.2:ssa mukana tuleva monen käyttäjätilin tuki.

Slate21 tulee myyntiin Eurooppaan syyskuussa 2013 ja sen suositushinta on 379 euroa.

Slate21

Alla lehdistötiedote:

HP:lta Android-pohjainen All-in-One-tietokone kodin viihde- ja hyötykäyttöön

HP Slate21 on yhtiön ensimmäinen Android-käyttöjärjestelmän All-in-One -tietokone, joka sopii niin työhön kuin vapaa-aikaan koko perheelle.

Hewlett-Packard (HP) julkisti HP Slate21 All-in-Onen, yhtiön ensimmäisen All-in-One-pc:n, jossa on Android 4.2 -käyttöjärjestelmä. Uutuus mahdollistaa pilvipohjaisten viihdepalveluiden kuten televisiolähetysten ja Android-sovellusten helpon käytön.

HP Slate21 täydentää yrityksen eri käyttöjärjestelmiä hyödyntävää tuotevalikoimaa. Googlen palveluiden avulla käyttäjät voivat jakaa kalentereita, sähköposteja, muistiinpanoja ja dokumentteja, joita voi luoda laitteeseen valmiiksi asennetuilla sovelluksilla. Käyttäjät voivat myös tulostaa langattomasti kodin eri huoneista (1) ja yhdistää All-in-Onen helposti muihin laitteisiin.

”Asiakkaat haluavat teknologiaa, joka tekee heidän elämästään helpompaa ja mahdollistaa viihdepalveluiden ja muun sisällön käytön ilman kommervenkkeja. HP Slate21 -uutuuden suuri, interaktiivinen näyttö mahdollistaa viihdepalveluiden käytön yhtä aikaa koko perheelle”, kertoo johtaja Ari Koskinen HP Suomen Työasema- ja tulostusratkaisut -yksiköstä.

Korkealaatuinen grafiikka ja hd-kosketusnäyttö parantavat käyttäjäkokemusta

HP Slate21 All-in-Onessa on 21,5 tuuman laajan katselukulman Full-HD IPS -kosketusnäyttö. (2) Kaksitaajuusteknologia mahdollistaa musiikin kuuntelun tai elokuvien katselun ja verkkoselailun samanaikaisesti, (3) ja sisäänrakennettu DTS Sound -teknologia tarjoaa laadukkaat äänet. Laitteessa on valmiiksi asennettuna HP True Vision HD -webkamera ja Wireless Direct -etäkäyttösovellus, (4) jonka avulla käyttäjät voivat jakaa videoita, kuvia ja dataa laitteiden välillä ilman verkkoyhteyttä. Laitteessa on myös Androidin Jelly Bean 4.2 -käyttöjärjestelmän monikäyttäjätuki. Suorituskyvyn tuo NVIDIA Tegra 4 -neliydinprosessori, ja laitteessa on myös nipistämällä zoomattava, intuitiivinen, optinen kosketusnäyttö.

Hinnat ja saatavuus

HP Slate21 All-in-Onen odotetaan saapuvan Eurooppaan, Lähi-Itään ja Afrikkaan syyskuussa 2013, ja sen suositushinta on 379 euroa. (5) Lisätietoja laitteesta löytyy The Next Bench -palvelussa.