HTC tuo lippulaivojensa perässä markkinoille edullisempaan hintaluokkaan 3,5-tuumaisen uutuuden, Desire 200:n. Muotoilussa on paljon vanhaa tuttua, mutta myös elementtejä esimerkiksi HTC Onen muotoilusta.

Uusi Desire 200 asettuu huomattavasti huippumallien alapuolelle ja on varustettu 3,5-tuumaisella näytöllä, jonka resoluutio on 480×320. Suorittimena laitteessa on yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon S1, sisäistä tallennustilaa on 4 Gt ja käyttömuistia 512 Mt. Poikkeuksellisesti HTC:lle, puhelimesta löytyy paikka myös muistikortille. Akun kapasiteetti on 1230 mAh ja HTC ilmoittaa sille mm. 821 tunnin valmiusajan. Kamera on 5 Mpix ja siitä puuttuu automaattitarkennus ja kakkoskamera on VGA-tarkkuuksinen. Ominaisuuksista on siis karsittu reilulla kädellä.

Lisäksi HTC on varustanut uutuuden Beats Audiolla, Bluetooth 4.0:lla sekä Apt-X-tuella, joten musiikintoistoon on selvästi panostettu. Mukana on myös selaimen “älykäs näyttö”, jonka pitäisi poistaa mainoksia nettisivuilta surffaillessa ja asemoida näytettävän sivun teksti automaattisesti näytön leveyden mukaan.

Laitteen saatavuudesta ja hinnasta ei ole vielä varmuutta, mutta se tulee varmasti olemaan hyvin edukas ominaisuuksista päätellen.

Lähde: HTC