Huawei julkaisi Ascend P6 -puhelimen mallistonsa huipulle. Valmistajan mukaan kyseessä on markkinoiden ohuin älypuhelin, paksuuden ollessa vain 6,18 mm. Painoa puhelimella on 120g. Huawei on panostanut puhelimen muotoilun lisäksi myös käyttöliittymään niin personoitavuuden kuin akunkestonkin optimoinin saralla. Huawein uuden Emotion UI 1.6 -käyttöliittymän kehityksessä on ollut mukana Huawein Helsingin tuotekehitysyksikkö, mistä syystä puhelin saadaan ensimmäisten joukossa markkinoillemme.

Suomessa Huawei Ascend P6 ennakkomyynti on alkanut Elisan toimesta Saunalahden asiakkaille ja ensimmäiset toimitukset luvataan heinäkuun puolivälin jälkeen. Elisa on tehnyt Huawein kanssa puhelimen operaattoriyksinoikeudesta sopimuksen. Puhelimen hinta kertamaksuna on 359 euroa.

Ascend P6 on varustettu 1,5 GHz neliytimisellä prosessorilla ja siitä löytyy myös 2 Gt keskusmuistia, 4,7-tuumainen näyttö, 2000 mAh akku, 5 megapikselin etukamera ja 8 megapikselin pääkamera. Pääkameran kykenee kuvaamaan 1080p-resoluutioista videota. Etukamerankin luvataan kykenevän 720p-tasoiseen videokuvaukseen. Laitteessa on sisäistä muistia 8 Gt ja muistikorttipaikka. Laite tulee Androidin 4.2.2 -versiolla.

Valmistaja tuo puhelimen saataville mustana, valkoisena ja pinkkinä. Elisan tarjoamista väreistä ei ollut tämän kirjoitushetkellä tietoa.