Samsung avaa konseptimyymälän Helsinkiin yhteistyössä DNA:n kanssa. Myymälä avataan Makkaratalon City Center -kompleksiin aivan Helsingin ytimeen. Avajaisia vietetään tämän viikon torstaina ja saamme lisää tietoa avajaisista huomenna. Artikkeli päivittyy sitä mukaa, kun saamme lisätietoja.

Untitled

 

ps. kerroimme liikkeestä twitterissä jo vajaa kuukausi sitten DNA:n työpaikkailmoituksen pohjalta.

Alla video liikkeen rakennuksesta:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Ft3trhe2RlY

Alla virallinen tiedote:

Samsung ja DNA avaavat 1.8. Pohjoismaiden ensimmäisen Samsung Experience Store -liikkeen Helsingin Citycenteriin.

Espoo 31. heinäkuuta 2013 Samsung ja DNA avaavat elokuun alussa täysin uudenlaisen myymälän Helsingin keskustaan. Kauppakeskus Citycenterissä sijaitseva Samsung Experience Store esittelee Samsungin uusimmat mobiilituotteet ja innovaatiot. Asiakkaat pääsevät kokeilemaan eri tuotteita ja testaamaan miten ne toimivat yhdessä.

Yli 160 neliön liikkeessä on esillä puhelimia, tabletteja, kannettavia tietokoneita, kameroita ja fiksuimpia lisälaitteita. Vastaavia Samsungin konseptimyymälöitä on maailmalla, mutta Citycenterin liike on ensimmäinen Pohjoismaissa. Samsung avasi viime syksynä näyttävät konseptimyymälät Frankfurtiin ja Pariisiin.

DNA tarjoaa kaikkiin liikkeen tuotteisiin sopivat liittymäpalvelut.

– Samsung Experience Store tarjoaa meille paikan, jossa voimme luontevasti esitellä uusimpia tuotteitamme ja järjestää lanseeraustilaisuuksia. Kuluttajat voivat luottaa siihen että liikkeessä on esillä laajin mahdollinen valikoima tuotteita ja Samsungin laitteet läpikotaisin tunteva henkilökunta, sanoo Samsungin telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Liikkeessä tullaan järjestämään myös erilaisia asiakkaille suunnattuja ilmaisia koulutuksia. Koulutukset räätälöidään tietyn tuotteen ympärille. Konseptimyymälän etuna on, että tilassa voidaan helposti esitellä, miten eri tuoteryhmien laitteet kytkeytyvät toisiinsa ja toimivat yhdessä.

– Liike on elämyksellinen tila, jossa asiakkaat pääsevät kokemaan, miten tekniikka voi olla osa jokapäiväistä elämää, toteaa Engblom.

Samsung Experience Store avataan torstaina 1. elokuuta 2013 klo 15.00 Kauppakeskus Citycenterissä, Keskuskatu 8 a.

Samsungin myymälä Makkaratalo 30.7.2013

Samsungin myymälä Makkaratalo 30.7.2013

Samsungin myymälä Makkaratalo 30.7.2013