Sony julkaisi toisen sukupolven version älykellostaan. Sony SmartWatch 2 on varustettu entistä suuremmalla näytöllä, tukee NFC-yhteyttä ja on lisäksi vedenpitävä. Älykello tukee sovelluksia ja niitä laitteelle lataamalla käyttäjä voi muokata käyttökokemusta mieleisekseen. Sony ei puhu älykellosta niinkään omana laitteenaan, vaan älypuhelimen toisena näyttönä, joka täydentää puhelinta ja tehostaa sen käyttöä.

SmatrWatch 2:n avulla käyttäjä voi älykelloa käyttämällä esimerkiksi vastata puheluihin, etälaukaista puhelimensa kameran, lukea viestejä ja sähköposteja tai vaikkapa vilkaista reittiä matkustaessaan. Lisäksi saatavilla on sovelluksia eri sosiaalisen median palveluita varten, kuten Facebookille ja Twitterille. Kello toimii myös itsenäisesti rannekellona ilman puhelinta. SmartWatchin rannekkeena voi käyttää mitä tahansa standardia 24 mm ranneketta, eikä siis tarvitse tyytyä tyyliin, jota Sony tarjoaa vaan kellosta voi itse tehdä mieleisensä. Kellon runko on alumiinia ja sen mukana tuleva ranneke ruostumatonta terästä.

Sony SmartWatch 2 tulee markkinoille syyskuussa 2013.