Jokin aika sitten Alltogether haki beta-testaajia Foursquaren kaltaiselle sovellukselleen, joka helpottaa ystävien etsimistä tapahtumien ja julkisten paikkojen sokkeloista. Nyt sovellus on julkaistu virallisesti ja kaikkien käytettävissä. Ohessa virallinen tiedote.

AllTogether

AllTogether on uusi suomalainen mobiilisovellus, jonka avulla ystävät voivat tavata ja pitää hauskaa yhdessä. Nykyään monet “tapaavat” ystäviään vain verkossa olevissa palveluissa, kuten esimerkiksi Facebookissa. On kuitenkin olemassa lukemattomia tilaisuuksia ja tapahtumia, joissa haluaisi mielellään tavata ystäviä kasvokkain. Ystävä saattaa tulla mieleen esimerkiksi jossain tapahtumassa ollessa ja sitten hänelle soitetaan tai viestitellään, jotta saadaan selville, onko ystäväkin kenties samassa tapahtumassa.

AllTogether tekee ystävien löytämisestä ja tapaamisesta paljon helpompaa. Sovellus näyttää listalla lähistöllä olevien ystävien etäisyyden ja summittaisen suunnan ja mahdollistaa sovelluksen sisäisten viestien lähettämisen ystäville. Näin AllTogether tekee lähellä olevien ystävien tapaamisesta helppoa ja mahdollistaa hauskanpidon yhdessä.

AllTogether on suunnattu kaikille, jotka haluavat tavata ystäviään kasvokkain. Ystävien tapaaminen on mukavaa, jos olet esimerkiksi shoppailemassa, kahvilassa, baarissa, konsertissa, festareilla tai vaikka urheilutapahtumassa. AllTogetherin avulla käyttäjä voi esimerkiksi kutsua lähistöllä olevia kavereita kahville shoppailun lomassa. Tai käyttäjän ollessa terassilla, hän voi kutsua lähistöllä olevat kaverit kanssaan oluelle tai festareilla ollessaan pitämään hauskaa yhdessä. Samassa urheilutapahtumassa tai konsertissa olevien ystävien kanssa voi taasen pitää hauskaa vaikkapa tapahtuman jälkeen.

AllTogether toimii tällä hetkellä Android-laitteissa (Android 3.0 ja uudemmat) ja kaveritiedot se hakee Facebookista. Sovellus päivittää käyttäjän sijaintia automaattisesti taustalla, joten hänen ei tarvitse muistaa checkata itseään sisään paikkoihin Foursquaren tapaan. Automaattinen sijainninpäivitys takaa myös sen, että sovellus osaa aina näyttää listan lähistöllä olevista ystävistä. AllTogetherin sisäisen viestitoiminnon avulla yhteydenpito lähistön kavereihin on helppoa ja ilmaista. AllTogetherin käyttöönotto on todella helppoa, sillä käyttäjän ei tarvitse luoda mitään uusia tunnuksia.

AllTogetherin voima piilee ystävissä. Mitä useampi ystävä käyttää sovellusta, sitä useamman ystävän kanssa voit pitää hauskaa. Näin ollen kannattaa pyytää ystävät mukaan käyttämään sovellusta.

Sovelluksen voi asentaa Android-laitteisiin Google Playstä (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alltogetherapp.android)

WWW-sivu: http://www.alltogether-app.com

Facebook: http://www.facebook.com/alltogetherapp

httpvh://youtu.be/rP2d3FZHeYg