Acer toi markkinoille uuden Acer iconia A3 -tabletin ja jatkoa piakkoin meillä arvosteltavalle “älynäytölleen”. Näistä ensiksi mainittu on 10.1” 720p-näytöllä varustettu perustabletti, joka käyttää ARM A7 -ytimiin perustuvaa 1,2 gigahertsista prosessoria ja näyttö käyttää IPS-teknologiaa joten tältä osin on odotettavissa hyvää käyttökokemusta. Laitteessa on virtuaalinen surround-ääni, mikroHDMI-liitäntä ja 5Mpix pääkamera. Laite tukee myös Googlen Photoshpere-ominaisuutta. Painoa laitteella on 600 grammaa. Hintaa ei ole vielä vahvistettu. Lupaammekin käydä Berliinissä katsastamassa laitetta paikan päällä.

Jälkimmäinen uutuus (Acer DA241HL) on jatkoa MWC-messuilla julkaistulle SmartDisplay-laitteelle joka yhdistää Androidin 24-tuumaiseen kosketusnäyttöön. Laite puuttuu edellisen version suurimpaan ongelmaan eli alitehoiseen suorittimeen (josta lisää piakkoin julkaistavassa arvostelussamme) ja laiteeseen onkin laitettu ytimeksi Tegra 3 -järjestelmäpiiri. Näyttö käyttää FullHD-tarkkuutta ja sisältää PC-kytköstä varten USB- ja HDMI-liitännät. Laite toimii näiden avulla oivallisesti kosketusnäyttönä Windows8-käytössä. Laitteen OVH on 429€ ja käymme katsastamassa myös tätä laitetta Berliinissä.