Olemme matkaamassa toistamiseen vuosittain järjestettävään Internationale Funkausstellung Berlin -tapahtumaan, joka tunnetaan tuttavallisemmin IFA Berlin -nimellä. Tällä kertaa olemme liikekannalla entistä suuremmalla porukalla, jotta pystymme tarjoamaan uutiset mahdollisimman tuoreina suoraan Berliinistä.

Kolmen päivän ajalle olemme sopineet yli 20 tapaamista, joten kiirettä pitää. Keskiviikkona tarjolla on useampikin julkistustilaisuus: Sony esitelee uutuutensa eli odotamme uutta Xperia lippulaivaa. Tiiseri laitteesta löytyy tästä. Asukselta odotamme uutta PadFonea ja ilta huipentuu Samsung UnPacked 2013 Episode 2 -tapahtumaan, josta odotamme Galaxy Camera 2:sta, Note 3:a sekä Samsungin huhuttua versiota älykellosta, Samsung Gearia. Suoraa lähetystä voi seurata täällä.

Mitä me oikein sitten otamme mukaan tälläiseen?

Yleisvarusteina toki kunnon kengät, mukava reppu, hyvä vesipullo, särkylääkettä jne., mutta lisäksi otamme mukaan myös hieman kalustoa tallentamaan kaiken tarvittavan messuilta. Alla erittelyä mitä kukin toimituksesta kantaa repussaan:

Jonne:
Samsung Galaxy Camera, Samsung Galaxy S4, Samsungin 9000 mAh:n lisäakku, Samsung Series 9 -läppäri, Jawbone UP askelmittarina, Sennheiserin vastamelukuulokkeet, Canon SX40 sekä Targuksen laukku.

Aukusti:
HP Probook 14″ & HP Envy 14 Spectre -läppärit, Olympus E-M5 (12-50mm + 60mm macro), Olympus FL-600R, Olympus LS-14 -äänitallennin, Beats Audio Studio -kuulokkeet, Golla Superduct -nappikuulokkeet sekä Hazard 4 Messenger Bag.

Esa:
HTC One, Nexus 7 FHD (2013), Technetin 5000 mAh:n lisäakku, Sennheiser HD25 SP -kuulokkeet, Jawbone UP askelmittarina, Olympus E-PL3 (17mm f/2.8), Cullmann -monopod sekä SpiBelt Messenger Bag.

Karri:
Sony Xperia Z, Sony Vaio Pro 13, Canon SX20.