HTC on julkistanut 5,9 tuuman näytöllä varustetun HTC One Max -puhelimen, jossa on neliytiminen 1,7 GHz:n Qualcomm Snapdragon 600 -prosessori. Puhelimessa on 2 gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Sen näyttö on tarkkuudeltaan 1920 x 1080 kuvapistettä.

Uutena ominaisuutena puhelimessa on takakameran alapuolella oleva sormenjälkitunnistin, jolla puhelimen voi lukita tai avata nopeasti. Sormenjälkitunnistuksen avulla voi myös käynnistää suoraan kolme suosikkiohjelmaa avaamalla puhelimen eri sormella. Virtanäppäin on myös siirretty päältä oikeaan sivuun.

Laitteen käyttöjärjestelmänä toimii Android 4.3 ja sen päällä on versioon 5.5 päivitetty HTC Sense. One Max:issa on mukana HTC One Ministä pois jätetty infrapunalähetin ja sovelluksista BlinkFeed -sisältölukijaan on lisätty Google+ sekä Instagram.

Puhelimen akku on kapasiteetiltaan 3300 mAh ja 1150 mAh lisää virtaa saa erikseen myytävästä HTC Power Flip Case -suojakotelosta. HTC One Max saatavilla Suomessa marraskuun 2013 loppupuolella.