LG esitteli kaartuvanäyttöisen LG G Flex -mallinsa. Näyttö on 6″ P-OLED / Real RGB ja tarkkuudeltaan 1280×720. Mukaan on pakattu tukku muutakin uutta teknologiaa, kuten itsestään korjautuva takakuori.

Kaareva näyttö tuo LGn mukaan useita käytettävyysetuja: mikrofoni ja kaiutin ovat puhuessa lähempänä suuta ja korvaa ja parantavat näin kuuluvuutta. Vaakatasossa käytettäessä näyttö tarjoaa IMAX -tyylisen kokemuksen ja on katselukulmiltaan parempi kuin tavanomainen näyttö. Kaarevan muotoilun lisäksi laite on perinyt LG G2:n näppäimien sijoittelun puhelimen taakse, jolloin puhelimen reunat ovat vapaat turhista painikkeista.

Laitteen muu varustus on 2,26 GHz Snapdragon 800, 450 MHz Adreno 330 GPU,  2 Gt RAM, 32 Gt tallennustilaa, 13.0 / 2.1 Mpx kamerat ja 3500 mAh akku. Liitäntöinä  on a kaukaisesta LTE-A, BT4, USB 3, WIFI a/b/g/n/ac. Mukana on myös LGn HiFi-äänentoisto. Käyttöjärjestelmä on Android 4.2.2.

LG G Flex sivu LG G Flex taka

Paketissa on muutakin modernia teknologiaa, kuten kaareutuva akku ja itsestään korjautuva takakuori. UX-ominaisuudet ovat jo tuttuja LG G2:sta, mutta mukana on joukko muitakin uusia ominaisuuksia, joista mielenkiintoisimmat ovat seuraavat: QTheater päästää käyttäjän käsiksi mediasisältöön suoraan lukkoruudulta ja Dual Window jakaa näytön, jolloin kahta sovellusta voi ajaa vierekkäin. Näytön Real RGB tarkoittanee yksinkertaisesti sitä, että näytön pikselit koostuvat aidosti kolmesta osapikselistä: punaisesta, vihreästä ja sinisestä.

Laite tulee myyntiin aluksi vain Koreassa marraskuussa ja muista markkinoista tiedotetaan myöhemmin.

Lähde: LG:n uutiset