Googlen Crisis Response -ryhmä julkaisi avustussivustonsa Haiyan/Yolanda-taifuunin runtelemien maiden avuksi. Palvelu julkistettiin alun perin hurrikaani Katrinan runneltua pahoin mm. New Orleansia ja sitä on käytetty sen jälkeen useita kertoja tuomaan apua kriisikohteisiin ympäri maailmaa.
Palvelu on yhdistelmä useita Googlen eri työkaluja kuten Maps, Earth, People finder, Sites ja Fusion tables.
Palvelussa voi etsiä tai ilmoittaa havaintoja henkilöistä, seurata viimeisimpiä uutisia, sekä tehdä lahjoituksia avustusorganisaatioille. Palvelusta löytyy myös karttoja tukiorganisaatioista paikan päällä; sairaaloita, merkittyjä tuhoalueita ja sieltä voi myös seurata myrskyn reittiä. Super-taifuuni Haiyan matkasi Filippiineiltä heikentyneenä Vietnamiin ja Kiinaan, mutta jatkaa kuitenkin tuhojen aiheuttamista. Taifuunin arvioidaan aiheuttaneen jo tässä vaiheessa lähes miljardin dollarin tuhot.

Lisätietoa taifuuni Haiyanista/Yolandasta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Typhoon_Haiyan_(2013)

Avustussivusto: Google Crisis Response