EVleaks julkaisi Twitterissä kuvan Nokia Normandystä, jonka sisällä asustaa Android. Kyseessä on markkinointiin tarkoitettu renderöinti itse laitteesta, mutta kuvia laitteesta on vuotanut jo aiemminkin. Nyt vuotaneessa kuvassa näkyy suunniteltu värien kirjo, joka on linjassa Nokia Lumia-sarjan kanssa.

Mielenkiintoista nyt vuotaneessa renderöinnissä on kotinäkymä, joka on selvästi enemmän Windows Phonen oloinen kuin perinteinen Androidille ominainen näkymä. Nokia Normandyssä olisi siis mitä todennäköisesti vahvasti Nokian muokkaama käyttöliittymä Androidille, mikä on sinänsä luontevaa, koska tällöin käyttökokemus olisi kohtuullisen lähellä Nokian Windows-puhelimia. Jos ei muuten niin ainakin visuaalisesti. Yhdennäköisyyttä löytyy myös Ashaan. Vielä yksi Normandyn prototyypistä twiitattu kuva näyttää renderöinnin ohella myös yläpalkin kuvakkeet, joista voisi päätellä puhelimen olevan kahden SIM-kortin laite.