HP tekee paluutaan älylaitemaailmaan julkaisemalla kaksi tabletia tahi tabletia Intian markkinoille. HP Slate VoiceTab 5 ja 6 -mallit ovat puhelintoiminnoilla varustettuja tabletteja, joissa on jokin vielä nimeämätön neliytiminen prosessori. Näyttöinä ovat 5″ ja 6″ IPS-paneelit ja tarkkuus on 1280×800 ja 1280×720 vastaavasti. Laitteissa pitäisi olla HD-tasoiset 2MP etu- ja 5MP takakamerat, sekä LED-salama ja mediatoistoa varten eteenpäin suunnatut stereo-kaiuttimet. Lisäksi laitteeseen on pakattu 16 Gt tallennustilaa, MicroSD-korttipaikka ja erikoisuutena Dual-SIM -liitäntä. Tavarat on pinottu aiemman tiedotteen mukaan 8,98 ja 9,5 mm paksuihin hiilikuitukuoriin.

VoiceTab 5/6 pressikuva

Julkaisusta muualla kuin Intiassa tai hinnasta ei ole toistaiseksi mitään tietoa. Sen enempää tietoa ei ole hinnasta kuin tarkemmista sisuskaluista. Ainakin pressikuva on tyylikäs. VoiceTabien kohdeyleisönä ovat tiedotteen mukaan ihmiset, jotka pyrkivät yhdistämään puhelintensa ja tabletiensa parhaat ominaisuudet. Laitteiden pitäisi olla saatavilla Intiassa helmikuussa, jolloin aikaisintaan voidaan arvioida miten hyvin tavoite toteutuu.

Lähteet: HP News, HP The Next Bench Blog