Otimme tällä kertaa pikavilkaisuun PNY Mobile Power Fancy–lisäakun. Ensivaikutelma akusta on jokseenkin lelumainen, mikä  johtuu pitkälti akun sinivalkoisesta värityksestä. Toisaalta kaksivärinen väritys tuo vaihtelua usein hieman tylsän näköisiin laitteisiin. Värityksestä löytyy kolmea versiota: sinivalkoinen, sinimusta ja keltamusta. Akku saa plussaa pienestä koosta ja keveydestä. Se mahtuu helposti takin taskuun myös puhelimen kanssa, eikä paina liikaa, joten se on helppo ottaa mukaan ulkoilemaan.

Akun kapasiteetti on 5200 mAh, jolla lataa keskiverto älypuhelimen noin kaksi kertaa tyhjästä täyteen. Laitteessa on kaksi USB-porttia, joiden ansiosta voi ladata vaikkapa puhelinta ja tablettia samanaikaisesti. Nämä ominaisuudet tekevät laitteesta lähes korvaamattoman matkakumppanin.

Akun hinta on n. 30 e, joka on mielestäni tällaiselle akulle hyvinkin kohtuullinen. Muutaman viikon käyttökokemuksen jälkeen olen siihen erittäin tyytyväinen ja suosittelen sitä etenkin pientä tai edullista akkua kaipaaville.

Tässä tarkemmat ominaisuudet lueteltuna ovat:

• 5200mAh Lithium-Ion
• DC Input : Micro USB 5V 1000mA
• Output : 2 x USB 5V/2A
• Mitat: 70 x 75 x 23 mm
• Paino: 139g

Takuu: 1 vuosi