Loistava vuoropohjainen scifi-strategiapeli, XCOM: Enemy Unknown, on vihdoin julkaistu myös Android-laitteille edulliseen 8,98 euron hintaan. Jos olet siis XCOM- tai strategiapelifani, niin kannattaa suunnata välittömästi kohti Play-kauppaa ja käydä nappaamassa XCOM omaan taskuun.

Peli on optimoitu erityisesti kosketuksella käytettäväksi ja toimii niin puhelimilla kuin tableteillakin.

Jos XCOM-sarjan pelit eivät ole tuttuja, on kyseessä sekoitus reaaliaikaista ja vuoropohjaista strategiaa, jossa taistellaan alussa tuntematonta ulkoavaruuden uhkaa vastaan. Pelaaminen vaatii myös pitkäjänteisyyttä sekä hyvää strategiasilmää, koska esim. sotilaat, joita lähetetään taisteluihin, ovat persoonia ja kehittyvät pelin edetessä. Jos sotilas kuolee tai haavoittuu taistelussa, joudutaan hänet korvaamaan aloittelijalla tai vähemmän taisteluita nähneellä sotilaalla. Myös resurssit ovat rajallisia, joten kaikkea mahdollista ei pysty kehittämään välittömästi ilman suunnittelua.

XCOM®: Enemy Unknown. Play Kauppa. 8,98 euroa