Google on 15.05.2014 alkaen lisännyt PayPalin mahdolliseksi maksutavksi Google Play Storessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jopa he joille luottokorttinsa tietojen antaminen Googlelle on ollut huonompi idea kuin sen antaminen Amazonille tai PayPalille, voivat ostaa maksullista sisältöä Googlen Play Storesta.

PayPal-mahdollisuus tulee alkuunsa tarjolle 12 eri maassa, näiden mukana on myös Suomi. Valinta tehdään Google Walletin puolella tai Huomioitavaa kumminkin on se, että PayPalia voi käyttää maksutapana vain digitaalisen sisällön maksamiseen, esimerkiksi laitteiden tilaamisen yhteydessä maksu pitää edelleen suorittaan luottokortilla suoraan Googlelle. Lisäksi PayPal ei ole toimiva maksuvaihtoehto silloin kun maksat kolmannen osapuolen verkkokaupassa Google Walletin kautta. PayPalin käyttömahdollisuus digitaalisen sisällön ostamisessa on tervetullut lisäys, varsinkin sisällön heavy-usereiden kannalta jotka haluavat ostoksiensa kuitit yhteen paikkaan talteen ja helposti saataville, esimerkiksi PayPaliin.