LG:n uusi lippulaiva julkaistaan tiistaina Lontoossa ja matkaamme tietenkin paikalle. Tiedossa on hyvinkin kiinnostava laite. joka tuo ensimmäisenä 5,5 tuuman 2K-tasoisen (2560×1440-resoluutio) IPS-näytön matkapuhelimeen. Huiman resoluution lisäksi päivitettyjä ominaisuuksia ovat: optisella kuvanvakaajalla varustettu 13 megapikselin pääkamera, Snapdragon 801 -piirisarja, 2,1 megapikselin etukamera, 32 gigatavun tallennustila, 3 gigatavua keskusmuistia, NFC, 4G LTE ja 3000 mAh:n akku. Laiteen kooksi on ilmoitettu 143,3 x 74,6 x 8,9mm. Laitteessa on kaiken muun mielenkiintoisen lisäksi kamerassa laser-pohjainen automaattitarkennus, joka sekin on jo vuotanut julkisuuteen ennen tilaisuutta.

Julkaisu tapahtuu 18:00 Lontoon aikaa ja lisäämme tähän artikkeliin linkin mahdolliseen videostriimiin.

lg-g3-quickcircle-case-1