Kaikki G3:ta vuotaneet huhut ovat osoittautuneet todeksi ja LG julkaisi G3:n käytännössä sanastasanaan sellaisena kuin esiartikkelistamme mainitsimme.  Tämän vuoden toisen älypuhelinaallon käynnistävä G3 tuo mukanaan 5,5” 2K-resoluution (2560×1440) näytön huimalla 538 ppi pikselitiheydellä, 13 Megapikselin pääkameran varustettuna optisella kuvan vakaajalla ja laserpohjaisella automaattitarkennuksella, 2,1 Mpix selfie-kameran, 2,5 GHz Snapdragon 801 -suorittimen ja 3000 mAh akun. Laite tukee 4G LTE, NFC, Bluetooth ja Wlan-AC yhteyksiä. Metallisesta ulkonäöstä huolimatta on laite metallivärillä maalattua muovia, mutta tähän syyksi ilmoitetaan alustavien tietojen mukaan se, että laitteessa on integroitu QI-langantonlatauskäämi. Laite tulee myyntiin Suomessa kesäkuun lopulla ja hinnat ovat 599 e (16 Gt) ja 649 e (32 Gt).

Alla vielä video laitteen Circle View kuoren toiminnasta:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=br9P28tJHbE