LG etsii kolmea testaajaa uudelle LG G3 -lippulaivapuhelimeelleen. Testijakson päätyttyä testaajat saavat laitteen omaksi. Perustele lyhyesti, miksi juuri sinun tulisi viedä kesälomasi #seuraavalletasolle LG G3 -puhelimella? Lisää perusteluihin linkki blogisii, Google+-tiliisi, Twitter-tiliisi, Instagram-tiliisi ja/tai Facebook-tiliisi. Lähetä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen LG-OneFinland@lg-one.com viimeistään 4.8.2014 klo 16.00.

Kilpailun säännöt

  1. Kilpailun järjestäjä

Androidsuomi.fi ja LG Electronics Nordic

  1. Kilpailuaika

14.7.2014–4.8.2014 klo 16.00

  1. Osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Androidsuomi.fi -toimittajat, LG Electronicsin ja Hill and Knowlton Finland Oy:n työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Kilpailuun osallistutaan seuraavasti:

Perustele lyhyesti, miksi juuri sinun tulisi viedä kesälomasi #seuraavalletasolle LG G3-puhelimella? Lisää perusteluihin linkki blogisii, Twitter-tiliisi, Instagram-tiliisi ja Facebook-tiliisi. Lähetä vastauksesi osoitteeseen LG-OneFinland@lg-one.com viimeistään 4.8.2014 klo 16.00.

Osallistujalla tulee olla aktiivinen blogi, Twitter-tili, Instagram-tili ja Facebook-tili.

  1. Voittaminen ja palkinto

Järjestäjä valitsee kaikkien osallistujien kesken kolme parasta perustelujen antajaa, jotka voittavat LG G3 -puhelimen. Valituilla voittajilla tulee olla aktiivinen blogi, Twitter-tili, Instagram-tili ja Facebook-tili.

Järjestäjä valitsee voittajan 7.8.2014 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse. Mikäli järjestäjä ei tavoita voittajaa kohtuullisessa ajassa, on Järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Palkinnoksi voittajat saavat LG G3-puhelimen. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkintoa vastaan voittajat sitoutuvat seuraavaan:

Ajanjaksolla 11.8.2014–7.9.2014 julkaisevat neljä (4) postausta omassa blogissaan, Twitter-tilillään, Instagram-tilillään ja Facebook-tilillään, käyttäen hashtagia #seuraavalletasolle ja #lgg3. Järjestäjä antaa postausten aiheet.

Palkinto toimitetaan ainoastaan Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen.

  1. Järjestäjän oikeudet

Kilpailussa luovutettuja tietoja EI käytetä tai luovuteta suoramarkkinointiin. Osallistuneiden yhteystiedot säilötään vain kilpailun ajan ja yhteystiedot tuhotaan heti voittajien valinnan jälkeen. Yhteystietoja ei luovuteta Facebookille tai muille ulkopuolisille tahoille. Järjestäjällä on oikeus käyttää voittajien blogi-, Twitter-, Instagram ja Facebook-postauksia omassa markkinoinnissaan ja viestinnässään. Tämä oikeus ei ole ajallisesti tai alueellisesti rajattu.

  1. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt

Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.