PNY toi kesällä markkinoille uuden ”yhden latauksen” lisäakun ja Bugdroidin muotoon tehdyn USB-OTG-adapterin. Teemme näihin pikaisen katsauksen.

SAMSUNG CSC

Mobile Power -akkua markkinoidaan PNY:n toimesta yhden latauksen akkuna, ja sitä se se pitkälti onkin 2600 mAh kapasiteetillaan. Huomattavaa on, että monet lippulaivat sisältävät jo tuotakin isompia akkuja, joten aivan täyteen esimerkiksi LG G3:a ei tällä laitteella ladata. Se kuitenkin mahdollistaa kompaktilla koolla käyttöajan jatkamista ja akku on aavistuksen AA-paristoa suurempi ja muutaman sentin pidempi. Laitteen koosta johtuen se mahtuu mukaan pieneenkin taskuun tai laukkuun ja on käytettävissä silloin, kun sitä eniten tarvitsee. Pientä minusta laitteelle kuitenkin tippuu siitä, että se ei kykene kuin yhden ampeerin latausvirtaan, joten pikalaturiksi siitä ei ole.

SAMSUNG CSC

Laitteesta löytyy latausindikaattorivalo, joka kykenee myös ilmaisemaan latauksen tasoa 0%, 1-50% ja 50-100% välein. Tästä plussaa, vaikka asteikko onkin hankala.

SAMSUNG CSC

Akun lisäksi PNY on tuonut kompaktin kokoisen, Bugdroidin muotoisen, USB-OTG-adapterin markkinoille.

SAMSUNG CSC

Hauskasti avaimenperänä tai kännykkäkoruna toimivan Bugdroidin avulla onnistuu esimerkiksi USB-muistitikkujen ja Playstation-peliohjaimien käyttäminen niissä Android-laitteissa joista löytyy USB-OTG-liitin. Bugdroidin pään sisältä paljastuu mikroUSB-liitin, joka muuttaa puhelimen liittimen täysikoiseksi USB-liittimeksi. Adapteria saa n. 10 euron hintaan hyvin varusteista liikkeistä.

SAMSUNG CSC