Sonyn lippulaivapuhelimet ovat jo useamman vuoden olleet täysin sinut veden kanssa kiitos IP58 -luokituksen, mutta Sonyn keskihintaisista puhelimista tämä on vielä toistaiseksi puuttunut. Nyt Sony on kuitenkin korjannut ”virheensä” M2:n uudella, vedenkestävällä Aqua –mallilla.

Xperia M2 Aquan sisukset ovat täysin identtiset aiemmin myyntiin tulleen M2:n kanssa. Vaikka laite on varustettu vedenkestävyydellä (IP65/68, 1,5 syvyydessä 30 minuuttia) on se kuitenkin vain hitusen painavampi (149 g) ja isompi (140 x 72 x 8.6mm) kuin sisarmallinsa. Näytön koko on 4,8″ qHD, prosessorina 1,2 GHz neliydin Snapdragon 400, kamera on 8 megapikseliä, mukana on 4G yhteydet ja akun kapasiteetti on 2300 mAh.

Sony ei kertonut vielä laitteen hintaa, mutta verrattuna M2:n nykyhintaan jää se luultavasti alle 250 euron.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=f3Kc4jiFEtI