Humble Bundle on tullut varmasti jo monelle tutuksi ja nyt tästä ilosta pääsee nauttimaan aina uuden Humble Bundlen myötä kahden viikon välein Androidille. Humble on nimitäin lisännyt erillisen “Mobile Bundlen”, joka on tarkoitus uusia kahden viikon välein.

Heille, joille Humble Bundle ei ole vielä tuttu, kyseessä on palvelu joka myy pelejä paketeissa yleensä jonkin hyväntekeväisyyden mukaan. Ostaja saa itse päättää kuinka paljon paketista maksaa (sitä ei kuitenkaan saa ilmaiseksi), mutta kun paketista maksaa yli maksujen keskiarvon verran saa joitakin lisäpelejä. Pelit toimitetaan yleensä vapaasti kopioitavina eli mikään ei estä kopioimasta samaa peliä vaikka kaikkiin omiin laitteisiin. Osa peleistä kuitenkin toimitetaan esimerkiksi Steam-Key:llä mutta nämä tapaukset ovat aina merkitty erikseen.

Ensimmäisenä mobiilipakettina on Segan pelejä.

Peruspakettina on Sonic 4 Episode I, ChuChu Rocket! ja Virtua Tennis Challenge ja yli keskiarvon maksamalla pakettiin saa lisäksi Sonic & SEGA All-Stars Racing, Sonic 4 Episode II, ja Crazy Taxi –pelit.
Humblen Android -sovellus sai myös päivityksen ja voit napata sen tästä.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=Z_CjB_hweNk