Arvostelussamme ollut ja suosituksemme saanut LG G3 on saanut trendien mukaisen “mini”-käsittelyn ja lopputuloksena puolituumaa pienempi, mutta huomattavasti vaatimattomampi LG G3 S. LG on päättänyt vaihtaa samalla näytön vaatimattomampaan 720p  (1280 x 720) -resoluution paneeliin. Valitettavasti näyttö ei ole ainoa asia, joka on saanut höylästä; laitteen tallennustila on tippunut kahdeksaan gigatavuun, käyttömuisti yhteen gigatavuun ja laitteen prosessori on vaihtunut huomattavasti köykäisempään 1,2 GHz neliytimiseen Qualcomm Snapdragon 400:aan. Onneksi LG G3 S säilyttää kuitenkin isoveljensä integroidun QI-vastaanottimen ja lasertarkennuksen, mutta optinen kuvanvakaaja on valitettavasti saanut lähteä. Onneksi LG on kuitenkin ymmärtänyt, että laite ei ole nimestään huolimatta samassa kategoriassa kuin isoveljensä ja laite tuodaankin myyntiin budjettiystävällisellä 299 euron suositushinnalla.