Logitech julkisti bluetooth-pöytänäppäimistön, joka käy niin tietokoneisiin kuin tableteihin ja älypuhelimiinkin. Näppäimistön yläosassa on syvennys, jonne voi asetella mobiililaitteensa kirjoitusrupeamaa varten ja kytkin, jolla voi helposti vaihdella laitteiden välillä.

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 on ensimmäinen pöytänäppäimistö, joka on suunniteltu käytettäväksi jopa kolmen eri laitteen kanssa. Vaivattoman Easy-Switch-kiekkokytkimen avulla käytettävää laitetta voidaan vaihtaa tarpeen mukaan. Logitech K480 sopii kirjoitusvälineeksi niin tietokoneille (Windows, Mac ja Chrome OS) kuin myös älypuhelimille ja tablettilaitteille (Android ja iOS).

bluetooth-multi-device-keyboard-k480

”Kirjoittamistarpeet ovat kehittyneet ja nykyään monet käyttäjät tuottavat tekstiä useille eri näytöille, monesti jopa käyttöjärjestelmää välillä vaihtaen”, kommentoi Logitechin tietokoneiden oheislaitteiden varajohtaja Charlotte Johs. ”Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 tekee sekä työskentelystä että viestinnästä helppoa ja mukavaa käytössä olevista laitteista tai käyttöjärjestelmistä riippumatta.”

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 on täysikokoinen näppäimistö tuttuine pikakomentopainikkeineen, joten kirjoittaminen on sujuvaa. Näppäimistön yläreunaan kiinteästi tehty syvennys tukee älypuhelimia ja tablettilaitteita, jolloin ne pysyvät sopivassa käyttöasennossa näppäimistöllä kirjoitettaessa. Näppäimistö on saatavana sekä mustana että valkoisena.

Saatavuus ja hinnoittelu

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 tulee saataville syyskuun aikana 49 euron suositushintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

Lisätietoja Internetissä

http://www.logitech.com/fi-fi/keyboards

http://bit.ly/1lEsRrV (tuotekuvia)