Motorolan odotettu Android Wear -älykellon, Moto 360:n, myynti on alkanut virallisesti Yhdysvalloissa hintaan 249 dollaria. Tämä lähes ympyrän muotoinen älykello julkaistiin jo keväällä LG:n ja Samsungin Android Wear -tuotteiden kanssa, mutta on saapunut markkinoille selkeästi myöhemmin, kuitenkin hyvin kilpailukykyiseen hintaan (199 vs 229 vs 249 USD).

Ensimmäiset arviot kellosta ovat hyvinkin ylistäviä ja varsinkin ulkomuotoa kehutaan vuolaasti. Kritiikkiä laite on saanut johtuen Android Wearin pienestä yhteensopimattomuudesta pyöreän kellotaulun kanssa jolloin ilmoitusten lukeminen on vielä hieman haasteellista. Tämä on kuitenkin korjautumassa Android Wearin seuraavassa päivityksessä. Hieman kyseenalaista on myös Moto 360:n akunkesto; laite käyttää antiikkista Texas Instrumentsin OMAP3-piirisarjaa ja sen myötä moni arvostelija kritisoi heikkoa (alle 12 tunnin) akunkestoa, kun taas osa on saanut Moto 360:n kestämään toista vuorokautta. Yleisesti on kuitenkin oltu QI-latauksen toimivuuden kannalla, se on vaivatonta ja nopeaa.

Artikkelia kirjoittaessa Moto 360:n ensimmäinen erä on myyty loppuun, eikä sen myynnin laajentumisesta Yhdysvaltojen ulkopuolelle ole vielä tietoa. Täten myös oma arvostelumme laitteesta lykkääntyy hamaan tulevaisuuteen.