Iphone -käyttäjien ylistämä Olloclip 4 in 1 -linssisetti on vihdoin saapunut myös Samsung Galaxy S5 ja S4 -laitteille. Setti koostuu laajakuva-, kalansilmä- ja makro -linsseistä. Makroja paketissa on kaksin kappalein, kymmen- ja viisitoistakertaisella suurennuksella. Olloclip on tehnyt linssille puhelimen reunoihin kiinnittyvän klipsin jossa linssit sijaitsevat ja linssi valitaan vaihtamalla klipsi reunasta toiseen. Klipsin etu on siinä, että se ei vaadi mitään pysyvästi kiinnitettävää itse laitteiseen, kuten magneettiset vaihtoehtoiset ratkaisut vaativat. Klipsi toimii muutoin hyvin, mutta valitettavasti käytössä ollessaan se estää virta- tai äänenvoimakkuuspainikkeen käytön. Klipsiä ei saa kiinni myöskään silloin jos käytössä on Samsungin QI-latauskuori, sillä puhelimen paksuus kasvaa liikaa. Muutoin Olloclip tuo mukavasti lisäulottuvuutta mobiilikuvaukseen.