IFAssa julkaistiin Samsungin ja Oculus VR:n yhdessä kehittämät VR-lasit, jotka on erityisesti suunniteltu Galaxy Note 4:lle.

Berliini, Saksa  3. syyskuuta 2014 – Samsung esitteli tänään Unpacked-tapahtumassa Berliinissä seuraavan sukupolven puettavaa teknologiaa. Yhteistyössä Oculuksen kanssa kehitetyt Samsung Gear VR -virtuaalitodellisuuslasit tarjoavat täysin uudenlaisen tavan kokea mobiilisisältöä. Gear VR vahvistaa Samsungin asemaa puettavien laitteiden uranuurtajana.

Samsung Gear VR tarjoaa hämmästyttävän tarkan katselukokemuksen. Laseissa on 5,7 tuuman Super Amoled -näyttö, jonka tarkkuus on 1440 x 2560. Gear VR:n käyttäjä voi istua elokuvateatterin parhailla paikoilla ja kokea olevansa itse osana esitystä 360-asteisessa 3D-videossa. Lasit vievät pelaamisen täysin uudelle, ennennäkemättömälle todellisuuden tasolle. Samsung ja Oculus ovat luoneet uuden ja jännittävän kokemuksen, jonka voi kokea mobiililaitteella.

Kuvia Unpacked -julkistustilaisuudesta

Gear VR:n tuotetiedot ja tuotekuvia