Samsung julkaisi IFA 2014 -messuilla Samsung Note 4:n. Seuraavassa julkaisu-uutinen ja joitakin kuvia. Note 4:n lisäksi julkaistiin Note Edge, joka on kuten Note 4, mutta varustettu reunastaan kaarevalla näytöllä, joka on hieman pienempi kuin Note 4:ssa – 5,62″ vs 5,7″. Edgen varsinainen erikoisuus on se, että kaareva reunus toimii erillään varsinaisesta näytöstä ja siinä voidaan näyttää esimerkiksi pikavalinnat sovelluksille tai asetuksille sekä notifikaatioita.

SM-N910_Charcoal_small SM-N910_Frost_small note_edge

Berliini, Saksa  3. syyskuuta 2014 – Samsung esitteli tänään Berliinissä Galaxy Note -tuoteperheen uusimman silmäterän, Galaxy Note 4:n. Älypuhelimessa on 5,7 tuuman Super Amoled -näyttö, jossa on QHD-tarkkuus (1440 x 2560). Tyylikäs metallirunko kehystää saumattomasti laitteen näyttöä. Ruudun jakavalla Multi Window -moniajotoiminnolla saa Note 4:n suuresta näytöstä kaiken hyödyn irti.

Note 4:ssa on optisella kuvanvakaimella (Smart Optical Image Stabilizer) varustettu 16 megapikselin kamera. Uuden vakaimen ansioista Note 4:lla saa entistä tarkempia kuvia liikkeessä ja hämärissä valo-olosuhteissa. Puhelimen edessä on valovoimainen (f1.9), peräti 3,7 megapikselin kamera.

Note 4:ssa on älykkäitä uusia ominaisuuksia mukaan lukien Fast Charging -pikalataustoiminto, Ultra Power Saving Mode -virransäästötila ja sormenjälkitunnistin. Se on varustettu usealla mikrofonilla, jotka parantavat kaiutinpuheluita vaimentamalla taustamelua.

S Pen -kynää on paranneltu, ja Air Command -toiminto tarjoaa entistä jouhevamman käyttökokemuksen. Kirjoittaminen, liimaaminen ja leikkaaminen onnistuvat helposti. Kynän kosketustuntumaa on myös parannettu siten, että kirjoittaminen ja piirtäminen tuntuvat mahdollisimman realistiselta. Nyt kirjoittaminen tuntuu kuin piirtäisi mustekynällä paperiin.

Galaxy Note 4 saapuu myyntiin lokakuussa ja sen suositushinta on 799 euroa.

Kuvia Unpacked -julkistustilaisuudesta

Samsungin täysi lehdistötiedote englannin kielellä ja tuotetiedot

Päivitetty: perustiedot Edgesta ja kuva