Sony esittelee tänään 3.9. uuden SmartWear-sarjan tuotteen – SmartBand Talkin. Käyttäjän aktiivisuutta mittaava ja tiedot tyylikkäästi ja helppotajuisesti esittävä SmartBand Talk auttaa omaksumaan uusia elintapoja, jotka parantavat elämänlaatua.

Sony jatkaa panostustaan kannettavaan wearables-tekniikkaan, jonka avulla käyttäjä voi kerätä ja tarkastella tietoa ja kokemuksia. Sony käyttää tekniikasta nimeä SmartWear.

– Emme halua vain mitata kaloreita ja koostaa numerotietoja, vaan tarkoitus on lähestyä asiaa laajemmin ja auttaa ihmisiä ymmärtämään itseään paremmin. Se on keskeisellä sijalla wearable-strategiassamme, sanoo Ola Lilja Molén, Sony Mobilen Pohjoismaiden markkinointijohtaja.

SmartBand Talk sopii aktiivisille

SmartBand Talk on kehitetty käytettäväksi missä tahansa aktiviteetissa. 1,4 tuuman taivutettu e-ink-näyttö on aina päällä, ja sen kuva näkyy terävästi ja selvästi myös suorassa auringonvalossa.

Yhdysrakenteisen mikrofonin ja kaiuttimen ansiosta SmartBand Talkia voidaan käyttää puheluihin, mikä helpottaa keskusteluja silloin, kun molemmat kädet ovat varattuja tai kun puhelin on ulottumattomissa. Äänikomentojen avulla käyttäjä voi myös ohjata puhelintoimintoja SmartBand Talkin kautta.

Rannekkeen eri anturit mittaavat käyttäjän toimintaa ja antavat yleiskatsauksen päivittäisestä liikunnasta, oli se sitten kävelyä, juoksua tai kiipeilyä. SmartBand Talk on vesitiivis (IP68).

SmartBand Talk julkaistaan mustana ja valkoisena. Myöhemmin syksyllä rannekkeesta julkaistaan useampia värejä.