UE BOOM -matkakaiuttimesta on julkaistu viisi uutta värivaihtoehtoa. Värit ovat saaneet inspiraationsa nykypäivän pop-kulttuurista ja niiden nimet ovat Blue Steel, Superhero, Aqua, Citrus ja Orchid.

UE BOOM -matkakaiuttimeen ja sen veloituksetta ladattavaan sovellukseen on julkaistu myös päivitykset, jotka tuovat kaiuttimen äänentoistoon selkeitä parannuksia säädettävän taajuuskorjaimen muodossa. Sillä voi säätää äänenlaatua haluamakseen viidellä eri kanavalla ja valmiilla esiasetuksilla.

IFA2014_UE_BOOM_Group

Lisäksi matkakaiuttimen äänenvoimakkuuden säädettävyyttä on parannettu tuplaamalla äänenvoimakkuuden porrastus 32 tasoon. Lisäksi kahden UE BOOM -kaiuttimen synkronointia on parannettu lisäämällä ominaisuuteen yhteinen äänenvoimakkuuden säätö ja paritilan muistaminen. Näin kahden kaiuttimen käyttö helpottuu huomattavasti entisestään.

 

Kaiutinsovellukseen on lisätty myös herätyskello, jonka ansiosta kaiuttimen käyttäjä voi herätä lempimusiikkiinsa. Kaiken kruunaa muokattava aloitusääni, kun kaiuttimeen laitetaan virta päälle. Kaiuttimen asetukset voi nyt myös nollata painamalla yhtä aikaa miinus- ja virtanäppäimiä 10 sekunnin ajan.

 

UE BOOM on sylinterimuotoinen kaiutin, joka tuottaa huipputason ääntä 360 asteen säteellä. Jopa 15 tunnin akunkestolla varustettu UE BOOM on pinnoitettu vettä ja likaa hylkivällä plasmapinnoitteella. Yksittäinen UE BOOM voidaan myös yhdistää toiseen UE BOOM -kaiuttimeen langattomasti ilmaisen iOS- ja Android-sovelluksen avulla. UE BOOM on myynnissä 199 euron kuluttajahintaan.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=kwSzsCMLghc

Lisätietoja:

http://www.ultimateears.com/

Tuotekuvia: http://bit.ly/18d1HgI